Двоповерхова конструкція 'Віденської кав’ярні'  встановлена самовільно та підлягає демонтажу: на Кобилянській обстежено літні майданчики

Двоповерхова конструкція "Віденської кав’ярні" встановлена самовільно та підлягає демонтажу: на Кобилянській обстежено літні майданчики

16.05.2017, 20:06

15 травня 2017 року у Чернівцях згідно розпорядженню Чернівецького міського голови на вулиці Ольги Кобилянської здійснили перевірки зовнішнього вигляду літніх майданчиків та доступності до них маломобільних груп населення.

Робочою групою було обстежено 15 торгових точок (літніх майданчиків).

З 15 об’єктів лише на 4 є кнопка виклику персоналу, пандуси відсутні на всіх літніх майданчиках.

Крім того, у більшості випадків, зовнішній вигляд літніх майданчиків не відповідає погодженій проектній документації (встановлені банери, гардини, діжки з декоративними деревами, що перешкоджають руху пішоходів тощо). Також зафіксовані випадки перевищення габаритних розмірів конструкцій.

Рекомендації та зауваження робочої групи будуть оформлені відповідними протоколами, повідомляють у Чернівецькій міській раді.

Прикладом несанкціонованого літнього майданчика є кафе "Віденська кав’ярня" за адресою вул.О.Кобилянської,49. Двоповерхова конструкція встановлена самовільно та підлягає демонтажу.

https://pogliad.ua/

1


КОМЕНТАРІ (2)

Департаментом економіки керує корумпований екс-податківець. Є  питання?

avatar

Кухля

16 травня 2017 21:46

разом з шпачихою ....ураааа

avatar

Шпак

17 травня 2017 06:37