Двоє жителів села Іванківці крали гравій на Пруті

Двоє жителів села Іванківці крали гравій на Пруті

28.03.2019, 21:50

Упродовж березня це вже третій випадок викриття незаконного видобутку піщано-гравійної суміші у цьому районі. Автомобіль із вантажем вилучено, вирішується питання про накладання арешту на транспортний засіб.

 28 березня під час відпрацювання території обслуговування дільничні офіцери спільно з працівниками сектору реагування патрульної поліції викрили протиправну діяльність двох жителів села Іванківці.

 На березі річки Прут у селі Оршівці чоловіки, віком 20 і 26 років, лопатами завантажували піщано-гравійну суміш у автомобіль «ГАЗ-53». Здійснюючи незаконну вибірку надр, порушники утворили котлован, розміром майже 30 метрів кубічних.

 Для документування правопорушення на місце події викликано слідчо-оперативну групу Кіцманського відділу поліції.

 За вказаним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 240 (Порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України. Порушникам загрожує до трьох років позбавлення волі.

 Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області
1


КОМЕНТАРІ (1)

Тисячами тонн з допомогою потужних погрузчиків і багатотонних автомобілів вже десятиліттями регулярно, по вій області саме владники "дерибанять" гравій і наживаються під "прикриттям мєнтів", а тут "впіймали" 2-х чоловіків з лопатами??... Не смішіться поліцейські, майте фацу... Павлюк - дивись і реагуй!! Досить бути "тимчасовим"...

avatar

Юрій

29 березня 2019 08:42