'Двісті тисяч на виконання депутатських повноважень  слід роздати потребуючим, а ви просто вирішили їх заникати!': екс-нардеп Тіміш жорстко 'наїхав' на нардепа Мазурашу

"Двісті тисяч на виконання депутатських повноважень слід роздати потребуючим, а ви просто вирішили їх заникати!": екс-нардеп Тіміш жорстко "наїхав" на нардепа Мазурашу

02.04.2020, 16:18

Колишній народний депутат України Григорій Тіміш вважає, що чинний народний депутат України Георгій Мазурашу не допомагає і робить недостньо для жителів свого виборчого округу в умовах пандемії. 

- Мене дуже дивує поведінка нардепа-мажоритарника нашого округу Мазурашу, який, на мою думку, ще не вийшов зі своєї шкіри «стрімера в оболонці» і абсолютно абстрагувався від проблем округу! - написав Г.Тіміш на своїй сторінці у ФБ. - Домнуле Георгій, перестаньте годувати людей статистичними фотками про спалену траву і моторошними лікбезами про ринок землі. Не цим має займатись депутат!!!! .

- У нас зараз біда і ваша роль інша — допомогати!!!! Люди чекають справжніх дій від вас!!! На виконнання депутатських повноважень ви отримуєте вже повних шість місяців від 36 тисяч грн, щомісяця!!! (набігло за цей час приблизно 200 тис. грн.)!!!! ЦЕ КОШТИ, ЯКІ ВИ МАЄТЕ РОЗДАВАТИ ХВОРИМ, НЕМІЧНИМ, БАГАТОДІТНИМ, МАЛОЗАБЕСПЕЧЕНИМ, допомогати громадам в чомусь (придбанні, лікуванні тощо). Це не Ваша зарплата!!!!

- Зараз громади по копійці збирають на придбання необхідного обладнання для лікарень, а ви просто вирішили заникати кошти!!!! Соромно!!! Що, слабо закупити два-три життєвонеобхідних кисневих концентратори , або скинутись на апарат штучної вентиляції для Глибоцької ЦРЛ!!!??? Або Новоселицькій, Герцаївській? В ГЛИБОЦЬКІЙ ЦРЛ ЛЕЖАТЬ ВАЖКО ХВОРІ ЛЮДИ!!!! В Великокучурівській громаді, Глибоцькій прогресує пандемія, ПРІОРИТЕТ ОДИН- ПРИЙТИ ЇМ ПО ДОПОМОГУ!!!

-Коли ми за кошти цього фонду підтримували людей, ви і ваші горлопани нас за це цькували, ганьбили, обзивали. Але ми робили добро людям, врятували не одне життя і принесли радість і комфорт не в одну громаду. Бог вам суддя. Але настане ваш час тримати звіт перед людьми,важко вам буде в очі їм дивитись.. - поцікавився Г.Тіміш. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Григорій Тіміш на ввесь світ не озлобився, віру в чесних людей не втратив

1