Двадцять троє депутатів Чернівецької міської ради потрапили до всеукраїнського списку так званих  'скотів'

Двадцять троє депутатів Чернівецької міської ради потрапили до всеукраїнського списку так званих "скотів"

29.12.2013, 23:11

Двадцять троє депутатів Чернівецької міської ради потрапили до всеукраїнського списку "скотів" на сайті, присвячному скотам. Всі двадцять троє є підписантами доносу на учасників блокування депутатів у сесійній залі 2 грудня. Тоді студенти та громадські активісти вимагали від депутатів проголосувати за звернення щодо відставки Уряду, президента та звільнення Юлії Тимошенко. Під тиском громадськості депутати проголосували, але потім звернулися до прокурора області зазначаючи, що проголосувати їх змусили у "неприродній спосіб". До списку скотів потрапили депутати від Партії регіонів та "тушки".

Є у списку і депутат Валерій Чинуш. До його честі слід зазначити, що він відкликав свій підпис, дізнавшись, що студентам після їхнього доносу загрожує кримінал. Присутній у списку скотів і його колега по НУНС Василь Максимюк, що божився відкликати свій підпис, якщо для студентів буде загроза криміналу.

Немає у списку секретаря міської ради Віталія Михайлішина, що наклав вето на рішення міської ради про відставку Уряду, президента та звільнення Ю. Тимошенко на вимогу громади.

Потрапляння до списку скотів на сайті пояснюється наступним чином: "Разом з іншими депутатами Чернівецької міської ради підписав колективне звернення, в результаті чого прокуратура Чернівецької області розпочала кримінальне провадження за фактом “захоплення” приміщення та “блокування роботи” Чернівецької міської ради 2 грудня 2013 року."

Повний список можна переглянути на сайті skoty.info у розділі "Чернівецька область".

Джерело: molbuk.ua

Ляпис Трубецкой - Не быць скотам

1