Дуже старе обличчя Козака рекламує нібито нове обличчя  команди Зе і для його перемоги готове підлещуватися до Путіна: куди дивиться СБУ? (ВІДЕО)

Дуже старе обличчя Козака рекламує нібито нове обличчя команди Зе і для його перемоги готове підлещуватися до Путіна: куди дивиться СБУ? (ВІДЕО)

17.07.2019, 11:42

Василь Козак ладен і з Путіним поріднитись, лише б залишитись при владі. Кредо, як у героя з "Весілля в Малинівці" - головне шапку вчасно змінити.

При регіоналах був, при Порошенку був, тепер і при Зеленському примазався. Але яка б не була нова обгортка, якщо консерва стара, то все одно лопне, бо ж зіпсована. З новими обличчями в Зе на Буковині не склалось. В області навіть колишні місцеві регіонали підкеровують штабом Зе команди. Ще й Путіна не забувають. Дивіться та робіть висновки.

Про це на своїй сторінці у ФБ написав народний депутат України Максим Бурбак. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Божик подякував прогресивному і потужному Козаку за допомогу у протистоянні з Бурбаком

«Будете радити своїм дітям»: Козак нахамив журналістам - відео

Для СБУ нагадаю, що Василь Козак є посадовою особою і є головою районної ради. Відтак, вимагаю від СБУ дати правову оцінку цьому виступу.

PS: Все це виглядає дуже невиграшно для команди Зе. Дуже старе обличчя рекламує нове обличчя і для його перемоги готове підлещуватися до головного ворога своєї країни. Пане Козак, це точно, що іноді краще жувати, ніж говорити.

1