Другановський розповів, чи комфортно йому працювалося з Бурбаком та Папієвим

Другановський розповів, чи комфортно йому працювалося з Бурбаком та Папієвим

10.07.2020, 16:02

Голова Чернівецької обласної організації політичної партії "Слуга народу" Віталій Другановський розповів про спільні доброчинні акції під час карантину з відомими в Україні та на Буковині політиками. Зокрема, передачу благодійної допомоги чернівецьким лікарням за участі Максима Бурбака та Михайла Папієва, пише www.buknews.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бурбак з друзями-підприємцями відгукнулися на заклик Віталія Другановського допомогти чернівецьким лікарням апаратами ШВЛ (ОНОВЛЕНО)

Фірташ і Папієв передали чернівецькій лікарні медичне обладнання та засоби захисту

"Забезпечені апаратами штучної вентиляції легень, у котрих тільки назва": розпіарений Папієвим найсучасніший апарат ШВЛ від Фірташа чернівецькій лікарні виявився «акордеоном на колесах» 

- Наша політична сила організовувала власні балагодійні акції, які, можливо, так широко не висвітлювалися, а також запрошувала долучитися до доброї справи усіх охочих, - розповів Віталій Другановський. - Цій співпраці тон задав сам Президент України, який провів зустріч з представниками бізнесу, не розрізняючи їхнього політичного забарвлення. В той конкретний момент ситуація була такою, що потрібно було залучити до благодійності, по можливості, якнайширше коло осіб. Хто, як використав цю ситуацію, як її подавав у ЗМІ, це вже питання не до нас. Ми керувалися тими мотивами, про які я сказав - це допомога людям. Особисто я не надавав цим справам широкого медійного розголосу, а інші учасники чинили так, як вважали за потрібне. Можливо, комусь це потрібно було для якоїсь звітності. У тій складній ситуації, коли потрібно було терміново рятувати людей,  я найменше думав про якийсь особистий комфорт такої співпраці. Ми були вдячні всім, хто долучився. А хто, якою метою керувався, коли йшов на співпрацю і надавав благодійну допомогу, це вже покаже час. Для нас, повторюю, основним був результат. 

1