Другановський анонсував приїзд прем'єр-міністра України Гончарука у Чернівці: повідомлень від ОДА про це  не надходило

Другановський анонсував приїзд прем'єр-міністра України Гончарука у Чернівці: повідомлень від ОДА про це не надходило

22.10.2019, 17:02

До Чернівців 24 жовтня з робочим візитом прибуде прем’єр-міністр України Олексій Гончарук.

Про це у коментарі кореспонденту molbuk.ua повідомив голова Чернівецького обласного осередку політичної партії "Слуга народу" Віталій Другановський.

"Справді, у планах таке дійсно є", – сказав Другановський, додавши, що в глави уряду наразі заплановані візити до кількох міст на Заході України.

За словами Другановського, робочий візит Гончарука на Буковину стосуватиметься вирішення соціально-економічних проблем регіону.

"Другим питанням для обговорення буде майбутнє децентралізації. Зараз наближаються місцеві вибори. А вони не можуть відбутися, якщо не будуть створені всі об’єднані територіальні громади", – сказав керівник місцевої "Слуги народу".

Водночас, Другановський сказав, що у нього відсутня інформація щодо ймовірності представлення під час візиту Гончаруком нового голови Чернівецької ОДА.

"Ми самі ще з’ясовуємо план дій прем’єр-міністра. Однак, наразі по призначенню губернатора нам нічого не відомо", – сказав він.

"Звичайно, приємно, що нарешті хоч хтось із високопосадовців після виборів вирішив завітати в нашу область. Ми вже особисто при зустрічі з ним плануємо обговорити ряд питань. І одне з цих питань, звичайно, стосується призначення керівництва нашого краю", – продовжив Віталій Другановський.

 Раніше керівник Чернівецького обласного осередку політичної партії "Слуга народу" Віталій Другановський заявив, що через відсутність призначення керівників адміністрацій усіх рівнів на Буковині, нардепи від президентської політсили не можуть ефективно працювати.

Про це Другановський повідомив на своїй Facebook-сторінці, пише molbuk.ua.

Він зазначив, що сьогодні взяв участь в зустрічі із нардепами від Чернівецької області, під час якої "обговорили ряд питань, які турбують мешканців нашого краю та міста".

"Основною проблемою залишається відсутність призначення очільників адміністріцій всіх рівнів, і як наслідок - відсутність перезавантаження всіх органів влади на місцях. Така ситуація унеможливлює чіткої та ефективної роботи народних обранців. Однак, після обговорень та нарад складено спільний план дій на округах і депутати негайно виїхали у відповідні райони", – написав Другановський.



Нагадаємо, напередодні президентських виборів Другановський заявляв, що готовий очолити Чернівецьку ОДА, якщо Зеленський прийме таке рішення.

Наприкінці вересня 2019 року Другановський у коментарі molbuk.ua сказав, що Чернівецька обласна державна адміністрація досі залишається без голови через "сильне навантаження" у президента Володимира Зеленського.

Джерело: molbuk.ua

1