'Дріб’язкові, ниці, незграбні політикани на підтанцьовках банди!' Бурбак звинуватив голову міськорганізації БПП-Солідарність Максим'юка у підігруванні запроданцям

"Дріб’язкові, ниці, незграбні політикани на підтанцьовках банди!" Бурбак звинуватив голову міськорганізації БПП-Солідарність Максим'юка у підігруванні запроданцям

19.06.2018, 15:23

Народний депутат України Максим Бурбак різко розкритикував результати голосування депутатами Чернівецької міської ради за подолання вето Чернівецького міського голови Олексія Каспрука. 

- Можна скільки завгодно кричати з трибуни міськради про підтримку діючого мера Каспрука, можна довго зі слиною на губах сперечатись з Проданом хто більше вкрав у міста, ходити на ефіри та розказувати про відстоювання інтересів громади, яка обирала і підтримує Каспрука, намагаючись ввести в оману чернівчан. А потім тихенько, ніяково злити мера та додати такі необхідні запроданцям три голоси для подолання вето по складу виконкому. Вже не треба обирати поважних громадян до складу виконкому, вже не треба закликати чернівчан під стіни Ратуші задля унеможливлення реваншу регіоналів.

- Чи не так непане Максимюк? Своїми зрадницькими діями ви зробили все для перетворення діючого мера на спостерігача дерибану міста. Але ви не усвідомлюєте всю ницість вашого вчинку. Ви злили вибори 2015 року під регіоналів, ви намагаєтесь позбавити мера останнього інструменту у безкінечному двобої зі зграєю, яка нищить наше місто. Я переконаний - громада вам це все згадає!!! Дріб’язкові політикани на підтанцьовках банди!!!

- Це голосування вкотре показало хто дійсно вболіває за Чернівці, а хто лише це вдає. При тому й незграбно! - переконаний Максим Бурбак. 

ДОВІДКОВО:

Чернівецька міська рада подолала вето міського голови Олексія Каспрука, яке він наклав на рішення щодо зменшення кількісного складу виконавчого комітету з 18-ти до 12-ти осіб.

За подолання вето Каспрука сьогодні на черговій сесії міськради проголосували 29 депутатів.

Нагадаємо, 
7 червня Чернівецька міськрада за пропозицією земельної депутатської комісії ухвалила рішення "Про внесення змін до персонального та кількісного складу виконавчого комітету Чернівецької міської ради VII скликання", згідно з яким кількість членів виконкому зменшується із 18-ти до 12-ти.

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д Maksym Burbak.

1


КОМЕНТАРІ (4)

Если Бурбак кого-то поливает грязью, значит однозначно хороший человек. 

Бурбак такой же как его Яценюк.

avatar

Сева

19 червня 2018 16:10

ого, Максим начал валить БПП, жопа каспруку точно

avatar

Юра

19 червня 2018 17:45

У Зарайського з Букінфо проблеми. Його папаша Бурбак, разом з Каспруком "пролетіли" з виконкомом, як "фанера над Парижем". От незадача, тепер не буде у Букінфо "бумбонів"...

avatar

Юрій

19 червня 2018 20:03

думаю бурбак буде тікати з країни швидше за яника! 

avatar

студент

19 червня 2018 21:49