Долю чернівецьких книгарень вирішили депутати НЕ чернівчани

Долю чернівецьких книгарень вирішили депутати НЕ чернівчани

25.12.2012, 23:42

Принаймні саме такий попередній висновок можна зробити зі слів депутата Чернівцької обласної ради Михайла Павлюка. Оцінюючи сьогоднішнє голосування він, зокрема, зазначив, що "Депутати-чернівчани не дали жодного голосу за таке рішення". Раніше на цю обставину вказувала вже, на жаль, колишній директор книгарні "Букініст" Марина Лібанова. Спілкуючись напередодні з журналістами, поміж-іншими тезами, вона озвучила також і цю. Їй було не зрозуміло, чому її  професійну долю, вирішують люди, які не живуть в Чернівцях, і які в першу чергу мали би бути заклопотані проблемами своєї місцевості, а не чернівецьких крамниць.

«Депутати обласної ради, які приїдуть з районів, не знають ні мене, ні того, що я робила весь цей час, ні про «Букініст» і його цінність для міста» – заявила пані Марина.

Під час першого пленарного засідання  останньої сесії обласної ради, яке відбулося 21 грудня, Марина Лібанова готова була виступити перед дупутатським корпусом, розповісти своє бачення ситуації. Проте "слуги народу" відмовилися її слухати. Пропозиція надати їй слово не набрала необхідної кількості голосів.  Щоправда для того, щоб звільнити Лібанову голосів у владної більшості також забракло.

Сьогодні, 25 грудня, це питання повторно поставили на голосування питання, навіть попри те, що воно не значилося в порядку денному нинішнього пленарного засідання, і позбавили жінку роботи.

1