Доля Януковича, який розколював країну задля власної вигоди, нічому не навчила сокирянських аграріїв-латифундистів

Доля Януковича, який розколював країну задля власної вигоди, нічому не навчила сокирянських аграріїв-латифундистів

24.01.2019, 22:05

Працівниця Ломачинецької ЗОШ І-ІІІ ст., яка підтримує об'єднання села Ломачинці з м.Новодністровськ, сьогодні виявила замок на  підсобному приміщенні зі своїми речами і "змістовну" записку "власть помінялася". Всі її робочі інструменти викинули в коридор, більшу частину вазонів викинули на вулицю. Адміністрація школи відхрещується від ганебного вчинку. На місце події викликали поліцію, представників старостинського округу і громади. За інформацією депутата Ігоря Нажиги, Ломачинецька ЗОШ відома тим,  що  колектив цієї школи майже в повному складі підтримує (та й складається) з членів так званої "ініціативної групи", яка за підтримки районного керівництва виступає проти входження села Ломачинці до сладу Новодністровської ОТГ. 

- Лишень вчора просив громаду адекватно поводитись один з одним, - прокоментував ситуацію в в Ломачинецькій ЗОШ І-ІІІ ст.  народний депутат України Максим Бурбак. -  Жоден політикан не має права ділити громаду. Це вже робили політтехнологи януковича коли ділили країну задля виграшу на виборах. Результат ми зараз бачимо. Нічому аграріїв-латифундистів історія не вчить! Все одно громада переможе, а політиканчиків чекає забуття !!!

1


КОМЕНТАРІ (1)

повна дурня і перекладання з хворої голови на здорову. Лови злодія кричить найбільше злодій. В ютубі є як ломаченці зустрічала хероя бурбака. Нічого це скоро закінчиться 

avatar

Ломаченці

26 січня 2019 18:06