Доки на розі Стасюка та Полєтаєва демонтують маленький вказівник на проспекті Незалежності у Чернівцях цілий стовп падає

Доки на розі Стасюка та Полєтаєва демонтують маленький вказівник на проспекті Незалежності у Чернівцях цілий стовп падає

06.09.2012, 01:58

Передвиборча кампанія – це завжди серйозне випробування як  для городян, так і для міста. Активні кандидати в депутати та їхні штаби намагаються якомога більше розклеїти, повісити, причепити, встановити  різноманітну рекламну продукцію про майбутніх народних обранців. Місто одразу перетворюється в неохайний різнокольоровий смітник . Саме час, як то кажуть, активізуватися комунальним службам і визначити певні місця, вимагати дотримування вимог щодо  благоустрою міста. Натомість спостерігається повна вакханалія в цьому питанні. Хто що хоче,те  й вішає. Але раптом ДКП «Реклама» вирішило прибрати один із вказівників в місті, який не є ні рекламним, ні політичним.  До цього він, до речі,  нікому не заважав, а три  роки стояв собі  на розі вулиць Стасюка та Полєтаєва, вказуючи напрямок до офісу нотаріуса. Не попереджаючи власника, працівники ДКП «Реклама» ввечері тишком-нишком демонтували скромний вказівник та відвезли у невідомому напрямку. Жодних офіційних підстав для демонтажу вказівника «Нотаріус» працівники не надали, також не було ніяких офіційних паперів і у директора ДКП «Реклама», який прибув на місце.

Чому з боку міського комунального підприємства така увага саме до цієї рекламної конструкції  стає зрозумілим, коли з”ясовується її власник. Це приватний нотаріус, депутат Чернівецької міської ради від «Батьківщини» Наталія Козлова, яка є діючим членом цієї партії, на відміну від багатьох тушок. Сьогодні її активна депутатська діяльність вкрай дратує провладну більшість.  ЇЇ принципові виступи на сесіях міської ради з різних питань викликають щоразу  негативну реакцію тих, хто хоче аби рішення приймались «одноголосно і так, як треба». Наталія Володимирівна вважає, що саме її  непримирима позиція до колишніх однопартійців, які здали інтереси тої політичної сили, яка, власне, і допомогла їм пройти у міську раду, тепер створює їй щоденні проблеми.

 «Мій вказівник, який благополучно простояв понад два роки, раптом почав заважати величезному біл-борду, нижче якого він в кілька разів. Таке примітивне пояснення мені надали в ДКП «Реклама».  Я прекрасно розумію, чому мої опоненти по міській раді намагаються якимось чином зашкодити мені, але більш недолугого вчинку, як демонтаж  маленького вказівника за допомогою великої спеціалізованої машини та купи людей годі придумати. Перешкоджають бізнесу і моїх помічників. Тобто робиться все для того, аби показати, хто в місті господар і що тим, хто має власну думку, відмінну від провладної більшості, можуть створити   реальні проблеми. Але вони дарма розраховують на те, що я здамся так просто, - каже Наталія Козлова.

«Подивіться, до речі, що робиться в місті з рекламою. Ніхто не бачить прямих порушень правил благоустрою міста, - каже пані Наталія, - деякі так звані реклами встромляють просто в землю , інші шматтям висять на проводах (див.фото). Тому я звертаюсь до тих, хто мав би слідкувати за порядком в місті, аби не шукали  «в чужому оці …смітинку, а в своєму не бачити колоду».

P.S. Доки міські комунальні служби активно воювали з вказівником Наталії Козлової, величезна електроопора на проспекті Незалежності похилилася і спричинила обрив тролейбусної контактної мережі. Відповідно було порушено рух транспорту, завдано моральної шкоди  чернівчанам тощо. Причиною даної ситуації є зношеність конструкцій. А також перевантаження електричних опор різноманітною рекламою. Міська влада, зокрема Віталій Михайлішин, одразу доручили перевірити всі подібні конструкції в місті. Доки не сталася аварійна ситуація, ніхто не переймався подібними проблемами. Всі сили ДКП «Реклама» кинула на знищення вказівника «Нотаріус», який і до того, до речі,  нікому не заважав.

Олег Григорчук

 

 

 

 

1


КОМЕНТАРІ (2)

avatar

Петро Іванович

05 вересня 2012 22:12

avatar

Толік

06 вересня 2012 22:25