Докерувалися: у Заставні без Онуфрика і Куліша  не можуть  облаштувати туалет

Докерувалися: у Заставні без Онуфрика і Куліша не можуть облаштувати туалет

07.02.2017, 23:32

У приміщенні Заставнівської районної ради відбулася зустріч керівників Заставнівського району з Народним депутатом України Богданом Онуфриком,  депутатом Чернівецької обласної ради, членом фракції «Блок Петра Порошенка «Солідарність» у Чернівецькій обласній раді Володимиром Кулішем.

На зустрічі сторони обговорили важливі проблеми Заставнівського району. Головний лікар Заставнівської Центральної районної лікарні Василь Липка наголосив на складній ситуації, що склалася в медичній галузі району. Це і необхідність придбання апарату штучної вентиляції легень, апаратів МРТ та УЗД, оплата праці молодих лікарів та обслуговуючого персоналу, також, звернув увагу присутніх на необхідності завершення капітального ремонту Заставнівської  ЦРЛ.  Сергій Капіцький звернувся до Народного депутата України Богдана Онуфрика з проханням допомогти залучити кошти з державного бюджету для підтримки медичної галузі Заставнівського району.

Ярослав Котик, голова районної організації  Партії, звернувся до Богдана Онуфрика та Володимира Куліша з проханням щодо фінансування  капітального ремонту ділянки дороги від села Васловівці до села Вікно, а також, порушив питання щодо будівництва водопроводу Чернівці – Вікно.

Також, на зустрічі присутні обговорили питання водопроводу та водовідведення в  селищі  Кострижівка та селі Хрещатик. Голова Заставнівської районної ради Сергій Капіцький висловив сподівання, що кошти на ці проекти  будуть закладені в державному бюджеті 2017 року. В свою чергу, Богдан Онуфрик та Володимир Куліш запевнили, що будуть клопотати перед Чернівецькою обласною державною адміністрацією, щоб дані об`єкти були обов`язково профінансовані з держбюджету.

Не менш болюче питання порушила депутат Заставнівської міської ради, директор музичної школи Вікторія Сташевська щодо перекриття даху музичної школи в м. Заставна, якій уже понад 120 років. Володимир Куліш пообіцяв допомогти залучити кошти для вирішення цього питання.

На зустрічі була присутня і депутат Заставнівської міської ради,  директор Заставнівської Центральної районної бібліотеки Леся Стасюк, яка порушила  питання про виділення коштів для завершення облаштування вбиральні у приміщенні ЦРБ та звернулася із проханням забезпечити бібліотечну мережу Заставнівського району новими надходженнями видань українською мовою.

В ході обговорення, було вирішено якнайшвидше організувати зустріч голови Заставнівської районної ради Сергія Капіцького з віце-прем`єром Геннадієм Зубком щодо проблемних питань функціонування медичної галузі.

Джерело: сайт http://acc.cv.ua/

1


КОМЕНТАРІ (2)

шо далі ? якраз куліш буде цім заіматесь ? пропоную це запамятати . через три місяці побачім шо з цього сталось!!!!!!

avatar

ілько

08 лютого 2017 10:08

Куліш буде клопотати перед обласною держадміністрацією. А що він робив коли там сидів? 

avatar

Трамп

08 лютого 2017 10:58