Доголіч  працює в ДАІ, Федоряка звільнили, 'Чернівцігаз' очолив Горда (оновлено)

Доголіч працює в ДАІ, Федоряка звільнили, "Чернівцігаз" очолив Горда (оновлено)

22.11.2012, 14:24

Як щойно повідомив www.buknews.com.ua старший інспектор Управління ДАІ в Чернівецькій області, майор міліції Іван Добровольський, поширена в регіональних ЗМІ інформація про його можливий перехід на роботу в ПАТ "Чернівцігаз" не відповідає дійсності. Станом на четвер, 22 листопада, Ігор Володимирович Доголіч продовжує працювати начальником Управління ДАІ УМВС України в Чернівецькій області.

Сенсаційну новину, яка виявилася "качкою", оприлюдив сайт БукІнфо. У новині, "яка вкотре підтверджує, що «святе місце пустим не буває», нагадаємо, йшлося, що начальник УДАІ УМВС України в Чернівецькій області, полковник міліції Ігор Доголіч обійме ту посаду, яку зараз обіймає новообраний до Верховної Ради депутат-мажоритарник по в/о №203 Геннадій Федоряк. За нашими даними, він очолить Публічне акціонерне товариство (ПАТ) "Чернівцігаз", залишивши погони і службу в МВС".

Наглядова рада ПАТ "Чернiвцiгаз" 19 листопада звiльнила голову правлiння Геннадiя Федоряка, призначивши замiсть нього виконувачем обов'язкiв Вiктора Горду.

- Федоряк, який очолював підприємство з вересня 2011 року, звiльнений у зв'язку з обранням депутатом Верховної Ради, - повідомив molbuk.ua Віктор Горда.

Горда ранiше обiймав посаду заступника голови правління ПАТ “Чернівцігаз”. Він є депутатом Чернівецької міської ради, член фракції Фронт Змін.

Нагадаємо, Федоряк виграв вибори до Верховноi Ради в мажоритарному окрузi №203 (Новоселицький, Глибоцький, Герцаївський і частини Садгірського і Сторожинецького районів).

ПАТ "Чернiвцiгаз" займається транспортуванням газу розподiльними трубопроводами, а також продае газ населенню. Є одним з найбільших підприємств Буковини, обслуговує підвідних та розподільних 6579,4 км газопроводів різного тиску та майже 219 тисяч абонентів, у штаті налічується майже 1400 працівників.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

Помилочка в тексті. Я входжу у депутатську фракцію "Фронт Змін"!!!

avatar

Горда

22 листопада 2012 18:38

Сенсаційну новину, яка виявилася "качкою", оприлюдив сайт БукІнфо..... А хто сказав, що це качка, пани з Букньюса? Те, що Доголіч поки працює на своїй посаді, ще нічого не говорить. Горда в.о. - це логічно. А по Доголічу ще нічого не ясно. Не спішіть з висновками, панове!

avatar

Моня Крйслер

22 листопада 2012 21:21