Добровольському, який йде в депутати, бо як не піде, то швидше втратить бізнес,  шкода Папієва й Харабару (+відео)

Добровольському, який йде в депутати, бо як не піде, то швидше втратить бізнес, шкода Папієва й Харабару (+відео)

13.10.2014, 16:30

Добровольському шкода Папієва й Харабару, але він за люстрацію, він йде в депутати, бо як не піде, то швидше втратить бізнес, але він за оновлення влади 

Кандидат в народні депутати України В’ячеслав Добровольський заявив сьогодні на прес-конференції, що схвалює так звану сміттєву люстрацію. Зокрема, щодо екс-керівника Сокирянщини. Водночас, коли журналісти уточнили, як щодо люстрації безпосереднього керівника Сокирянського посадовця – губернатора  Папієва, виявилося, що тут В’ячеслав Добровольский має дещо іншу позицію.

Перед відповіддю на це запитання він відверто зізнався, що з колишнім губернатором Буковини його поєднують родинні зв’язки.

Не спростував прихильник жорсткої люстрації також те, що на його підприємстві зараз працює колишній начальник буковинської міліції Харабара.  До того ж екс-міліціонер виявився чудовим будівельником, який суттєво допомагає панові Добровольському розвивати його бізнес.

Розповідаючи про те, для чого він сам балотується, кандидат в депутати неодноразово наголошував – щоб змінити владу, бо сам до того владою ніколи не був. Попри те, що тільки останні чотири роки є депутатом Чернівецької обласної ради.

Можна припустити, що в обласній раді нинішній кандидат на вище крісло робив те, що обіцяє робити в Раді Верховній.

- Не боїтеся, якщо, як Папієв, підете в політику, втратити свій бізнес, - поцікавилися у пана В’ячеслава журналісти.

-          Навпаки, я швидше втрачу бізнес, якщо не піду в депутати, - відверто відповів кандидат в народні депутати України В’ячеслав Добровольський.

1


КОМЕНТАРІ (1)

КОЗАК - НАШ ДЕПУТАТ !!!

avatar

204 округ

13 жовтня 2014 21:14