Добрі справи Олександра Пуршаги до Різдва і для чернівчан

Добрі справи Олександра Пуршаги до Різдва і для чернівчан

06.01.2020, 15:17

Спільно з громадою, за рік, що минув, вдалося реалізувати багато корисних ідей.  

Це і спортивні майданчики із синтетичним покриттям (наприклад у сквері на вул. Надрічній – за кошти субвенції з держбюджету та кошти з міського бюджету), волейбольний майданчик на вулиці Дунайській (через бюджет участі і завдяки особистій активності депутатів), облаштування міських просторів, добудова шкіл і садочків (школи №38, дитячого садочка у Ленківцях), закупівля обладнання для медичних закладів міста (УЗД-апарат, цифровий рентгенівський апарат, посилення матеріально-технічного забезпечення міської лікарні №4), відкриття тролейбусного сполучення центру Садгори з районом заводу «Кварц», що дало можливість пасажирам безпересадкового комфортного сполучення екологічним транспортом.  І це лише те, що перше спадає на думку, що лежить на поверхні…

Як депутату міської ради постійно доводилося вирішувати безліч проблем, з якими до Олександра Пуршаги зверталися чернівчани: матеріальна допомога, утримання житлового фонду, ремонт окремих ділянок доріг, поліпшення транспортного сполучення різних частин міста тощо.

Уже традиційним стало здійснення мрій дітей-сирті у щорічній акції, яку організовує відома буковинська благодійниця Марта Левченко. Олександр Пуршага особисто вже багато років опікується вихованцями школи-інтернату для дітей з вадами слуху, розташованої на вулиці Гете: у свята відвідує їх з подарунками, у будні допомагає в облаштуванні побуту. Чимало сил віддає Олександр Пуршага спільно з однодумцями волонтерській діяльності.

Як каже Святе Письмо, «плачемо з тими, хто плаче, і радіємо з тими, хто радіє».

1