Для монастирських діток чи все таки для себе, або нова «афера» чи добра справа сокирянського Козака?

Для монастирських діток чи все таки для себе, або нова «афера» чи добра справа сокирянського Козака?

18.06.2012, 00:48

З електронної адреси golovofis2012 на адресу сайту BukNEWS  надійшов анонімний лист, зміст якого, з огляду на суспільну значимість інформації, що він містить, оприлюднюємо без коментарів. Беремо приклад з  голови облдержадміністрації Михайла Папієва, який свого часу точно так само взяв до уваги анонімний лист від мешканців Чернівців, що надійшов на адресу ОДА, у якому вони висловлюють стурбованість намірами побудувати на Соборній площі обласного центру готель і підземний паркінг. Того листа пан голова направив для відповідного реагування в Чернівецьку міську раду.

"Нова «афера» Козака В.В.,чи добра справа?

Сокирянська РДА передала в суборенду Банченському монастирю відпочинкову базу «Вишнева». І вже вчора Козак виставив там свою охорону,а попередні власники в авральному режимі забирали речі.

Дану базу, енергетична компанія «добровільно-примусово» віддала в оренду Сокирянській РДА, терміном на 3 роки. А це 3.2 гектара землі на березі р.Дністер з причалом і готельним комплексом з 80 номерами, орієнтовна вартість комплексу 5 мільйонів американських доларів.

На перший погляд благородна справа,передали в монастир дітям,але це тільки на перший погляд. Як виявляється сусідня земельна ділянка з базою належить пану Козаку, де він як державний чиновник збудував віллу.

Є інформація,що він вже давно виявляв бажання розширитися,навіть в рідного брата хотів викупити земельку,яка також поруч знаходиться,будь-які гроші йому пропонував,але брат відмовив. І тоді Козак зрозумів,що можна розширитися тільки за рахунок землі бази «Вишнева»,бо з іншої сторони вода.

Але вчорашні власники бази, не дозволяли йому цього зробити.

І тому,чому так розщедрився Козак, ми побачимо з часом? Але нажаль ми всі з Вами знаємо і переконувалися,що як правило під прикриттям нібито добрих справ,робляться великі афери".

Для збереження балансу та дотримання об'єктивності в подачі інформації пропонуємо зацікавленій стороні, яка згадується в анонімці, висловити свою позицію з цього приводу.  Радо надамо для цього місце на сайті.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Ровна дурня а сому б вам неспитати владику лонгина????
avatar

Саша

18 червня 2012 08:15

А що скаже на це пан прокурор Петро Коваль?

avatar

Віорел

18 червня 2012 14:23