До Садгори у Чернівцях приїхав Автобус Майбутнього

До Садгори у Чернівцях приїхав Автобус Майбутнього

22.10.2020, 21:45
18 жовтня в рамках туру #автобусмайбутнього представниці Жіночого руху політичної партії «За майбутнє» на чолі з його очільницею Іриною Сусловою та координаторкою руху на Буковині Іриною Громовою здійснили поїздку Чернівецькою областю.
 
Активістки разом із місцевим партійним осередком побували в Буковинському клінічному онкологічному центрі, Міській лікарні № 1, Міській лікарні № 4, Чернівецькому будинку творчості дітей та юнацтва, Спортивному центрі для глухонімих дітей; також відвідали кілька буковинських підприємств – салон-магазин дверей і вікон «Вікна Стиль» та ТОВ «Буденецький завод мінеральної води».
 
З лікарями партійці обговорили проблеми в сфері медицини, які лише посилилися в умовах пандемії. Під час зустрічі було зауважено, що медична галузь потребує перезавантаження та відповідального керування, яке зараз, на жаль, не здійснюється. Поточний стан справ варто почати змінювати вже з 25 жовтня, коли розвитком медицини на місцях займуться професіонали.
 
Під час спілкування з приватними підприємцями мовилося про те, що як центральна, так і місцева влада повинна максимально сприяти тому, аби бізнес на місцях розвивався.
 
Представниці Жіночого руху політичної партії «За майбутнє» відвідали підприємство «Вікна Стиль Трейдінг».
 
Воно успішно розвивається, незважаючи на те, що не отримує фінансової допомоги від держави.
 
Щодня на підприємстві виготовляють більше 1000 вікон.
 
Продуктивність спричинена модернізацією та вдосконаленням технологій виробництва
 
Працівники дбають, щоб їхні вироби були якісними та відповідали європейським стандартам.
 
Представники «За майбутнє» були приємно вражені модерністю та технологічністю «Вікна Стиль Трейдінг».
 
Однак зауважили, що як центральна, так і місцева влада повинна максимально сприяти тому, аби бізнес на місцях розвивався. 
 
 
8 день туру #автобусмайбутнього  Буковина
 
Члени політичної сили «За майбутнє» разом із Жіночим рухом партії відвідали Міську лікарню № 1, Міську лікарню № 4 і Буковинський клінічний онкологічний центр
 
З лікарями партійці обговорили проблеми в сфері медицини, які посилилися в умовах пандемії
 
Лікарні не пристосовані до прийому хворих із важкими формами Covid-19, не вистачає кисневих точок
 
Лікарі масово звільняються з роботи
 
Скоро пацієнтів, хворих на коронавірус, не буде кому лікувати
 
Медична галузь потребує перезавантаження
 
Поточний стан справ варто почати змінювати вже з 25 жовтня, коли розвитком медицини на місцях займуться професіонали
 
 
Представниці Жіночого руху політичної партії «За майбутнє» відвідали спортивний клуб «Садгора»

У неділю в рамках туру «Автобус Майбутнього» представниці Жіночого руху політичної партії «За майбутнє» на чолі з його керівницею Іриною Сусловою та координаторкою руху в Чернівецькій області Іриною Громовою відвідали спортивний клуб «Садгора». Цей спортивний заклад за власною ініціативою будує кандидат у депутати Чернівецької міської ради Василинчук Павло Ілліч.

- Займаюся розвитком власного бізнесу. Окрім цього – я суддя міжнародної категорії AIBA Федерації боксу України. Як рефері багато років представляю Україну на європейських, світових та олімпійських турнірах, - каже Павло.

До Садгори у Чернівцях приїхав Автобус Майбутнього

- На початку 2000-років став співзасновником боксерського клубу «Колізей-Машзавод», який успішно працює й досі.

Нещодавно створив громадську організацію «Активна громада Садгори», яка займатиметься нагальними проблемами життя садгірчан, облаштуванням спортивних майданчиків, відкриттям спортивних залів, удосконаленням інфраструктури району. Зокрема у планах – будівництво та ремонт місцевих вулиць, здійснення благоустрою прибудинкових територій.

Маючи великий досвід міжнародної спортивної діяльності, а також необхідні контакти, планую започаткувати на Буковині низку міжнародних турнірів задля розвитку спорту серед молоді та популяризації краю на світовій арені.

За власної ініціативи розпочав будівництво спортивного боксерського клубу в Садгорі.

У найближчих планах - виховування молоді у національно-патріотичному дусі, налагодження комунікації між громадою міста та владою, здійснення контролю за виконанням чиновниками, призначених міською радою на відповідальні посади, їхніх посадових обов’язків.

Для втілення цих задумів обрав політичну партію «ЗА Майбутнє». Вона нова, незаангажована. Мені імпонують її програмні цілі, а ще те, що до команди приєднуються професійні люди, які вже роблять чимало корисних справ для буковинців. Переконаний, що разом з однопартійцями зможемо реалізувати різні ініціативи як для м. Чернівці, так і його мешканців.

Як батько трьох дітей, що бачить їхнє майбутнє в рідному краї, прагну, аби він був по-європейськи комфортним і перспективним. Докладу для цього всіх зусиль! – розповідає про свою роботу підприємець, суддя міжнародної категорії Павло Василинчук.

Партія За майбутнє - це потужна команда на місцевих виборах

У цьому переконаний голова Чернівецької обласної організації політичної партії «ЗА Майбутнє» Віталій Ткачук

«Чимало людей запитували мене, чи буде наша команда брати участь у місцевих виборах. І я відповідав – «ТАК», ми визначились. На вибори до місцевих рад ми йдемо, як політична партія «ЗА Майбутнє». Це політична сила, яку очолює народний депутат України Ігор Палиця.

До нас долучилося чимало депутатів місцевих рад області, людей конкретних професій і реалізованих справ, викладачів, фермерів, службовців, великих, середніх і малих підприємців. У нас є потужна команда професіоналів у різних галузях, програма дій, бачення перспектив розвитку міста і області. Але найголовніше для нас, що ідеологічні цінності і мету діяльності партії підтримують люди, які ще не втратили віру в майбутнє своєї родини, села, міста, краю!

До Садгори у Чернівцях приїхав Автобус Майбутнього

 

До Садгори у Чернівцях приїхав Автобус Майбутнього

До Садгори у Чернівцях приїхав Автобус Майбутнього

До Садгори у Чернівцях приїхав Автобус Майбутнього

Джерело: https://pogliad.ua/news/chernivtsi/do-sadgori-u-chernivcyah-priyihav-avtobus-maybutnogo-397166

1