До Чернівців завітав Дарт Вейдер із 'Зоряних воєн' (+відео)

До Чернівців завітав Дарт Вейдер із "Зоряних воєн" (+відео)

06.10.2014, 20:25

До Чернівців завітав лідер Інтернет партії України, права рука імператора Палпатіна - Дарт Вейдер 

Схоже, що герой культової кіноепопеї Джорджа Лукаса вирішив вшанувати своєю присутністю Буковину.

Так, недільним вечором Дарт Вейдер разом з охоронцем проїхався по вулиці Головній на даху мікроавтобуса. На авто був напис: «Інтернет партія України». Музика, ілюмінація та дим створювали досить ефектну картину!

- Жителі Чернівців, вас вітає права рука імператора Палпатіна Дарт Вейдер, - лунало з гучномовця.

Чернівчани охоче фотографували та знімали на відео лідера «Інтернет партії України».

Зазначимо, що на офіційному сайті партії немає інформації про візит Вейдера до Чернівців.

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях з’явилися агітаційні матеріали Дарта Вейдера та Степана Чубакки. 

Біг-борди із зображенням осіб схожих на героїв кіносаги «Зоряні війни» з’явилися в Чернівцях (201 виборчий округ) в ніч з 14 на 15 вересня. На рекламних носіях особи з іменами Дарт Вейдер та Степан Чубакка представляються як «кандидати» та представники Інтернет партії України. На одному із біг-бордів присутня фраза «ИДУЩИЕ В ПАРЛАМЕНТ ПРИВЕТСВУЮТ ТЕБЯ».

Біг-борди містять вихідні дані. Зокрема, у вихідних даних вказано, що замовником є Інтернет партія України, друк здійснено на ТОВ «ПРИНТ», тираж – 20 примірників, відповідальний за друк – Бархатов А.В.

На офіційному сайті партії опубліковано анонс, в якому вказано, що з’їзд Інтернет партії України мав відбутися 13 вересня, проте жодної інформації про висування Дарта Вейдера та Степана Чубакки станом на 15 вересня на сайті нема - http://www.ipu.com.ua/news/Anons_VI_Vneocherednogo_Sezda_Internet_partii_Uk-000448/. Відсутня інформація про реєстрацію чи відмову реєстрації цих осіб і на сайті Центральної виборчої комісії.

Джерело: матеріл з сайту chv.tv 

http://chv.tv/do-chernivtsiv-zavitav-lider-internet-partii-ukrainy-prava-ruka-imperatora-palpatina-dart-veider-video.html

1


КОМЕНТАРІ (5)

Чернівці мають свого Степана Чубакку, це Петро Кобевко Чупакабро.
avatar

Дон Педро Чупакабро

06 жовтня 2014 20:02

avatar

Виктор Викторович

07 жовтня 2014 00:11

avatar

Виктор Викторович

07 жовтня 2014 00:15

Отак, шо выберете, то и будете иметь. Политика и детство в ж..е - разные, несовместимые вещи. Голосовать надо не за клоунов, а за реальных людей, которые могут и хотят что-то сделать для Украины. Таких, как блок Петра Порошенко.

avatar

Местный

07 жовтня 2014 15:45

Списки кандидатів на сайті ЦВК http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP406?PT001F01=910&pf7171=179&pf72035=0 Вони для виборів напевне змінили прізвища та Фамілії.
avatar

Бомбоно Педро Чупакабро

07 жовтня 2014 23:58