До Чернівців на «літаку-НЛО» прилітав російський бізнесмен Пальчевський, - ЗМІ

До Чернівців на «літаку-НЛО» прилітав російський бізнесмен Пальчевський, - ЗМІ

20.08.2017, 20:14

До Чернівців сьогодні чартером прилітав відомий український та російський бізнесмен і телеведучий Андрій Пальчевський.

Як повідомляє телеканал ТВА, сьогодні чернівецький аеропорт прийняв незвичний літак. 

За повідомленням ЗМІ, о 14.15 у Чернівцях приземлився борт N8244L - приватний літак Beechcraft Starship, який використовують у чартерних польотах. Він має аеродинамічну схему "качка" і обладнаний двома турбогвинтовими двигунами з штовхальними гвинтами. 
До Чернівців прилітав російський бізнесмен Пальчевський, - ЗМІ

Телеканал зауважує, що через незвичну форму та те, що літак не надто часто буває в Україні, кожен його приліт викликає чимале зацікавлення серед знавців авіатехніки.



Також повідомляється, що цей рейс привіз лише одного пасажира - бізнесмена і телеведучого Андрія Пальчевського, щоправда, ціль його візиту не вказується.

"У пасажира літака відбулася кількагодинна зустріч в ресторані аеропорту, після чого він відлетів з Чернівців", - йдеться у повідомленні.

Довідка

Андрій Пальчевський - російський та український (бо має подвійне громадянство) підприємець, політичний діяч і телеведучий. Засновник і президент медичної клініки Eurolab. 

За повідомленням Детектор Медіа, 24 серпня в Україні на базі переформатованого телеканалу Тоніс почне мовити Прямий канал. Андрій Пальчевський в одному з презентаційних роликів розповів, що вестиме свою програму на Прямому каналі українською мовою.

Виклад: molbuk.ua



1


КОМЕНТАРІ (1)

Ці кукловоди з жиру бісяться!  Фірташ купив пів Австрії, Продан купив пів Чернівців. Зараз цього мажора наняли що б буковинцям мозги пудрив своїми кацапськими технологіями. Знущаються , як тільки можуть!  Зараз будуть казати на кожному кроці, що все украв Порошенко , Яценюк, Бурбак!?   А хто був у влади 25 років? Порошенко, Чи Яценюк? При влади були риги! Фірташ і його банда (продан, міхAйлішин, чесанов,чинуш..)   а вони сидять в Чернівцях

avatar

21 серпня 2017 13:32