Для мене вибори мера Чернівців і Президента майже однакові, - Арсеній Яценюк

Для мене вибори мера Чернівців і Президента майже однакові, - Арсеній Яценюк

21.10.2012, 20:15

Так лідер об’єднаної опозиції Арсеній Яценюк відповів на питання, які з них, на його думку, відбудуться раніше . Запитання прозвучало під час сьогоднішньої прес-конференції у Чернівцях.  Про це з місця події повідомляє  кореспондент BukNEWS.

«Для мене вибори мера Чернівців і вибори Президента України майже однакові. Точно, що я знаю, що зараз у нас є начебто виконувач обов’язків мера міста. І там, і там треба міняти людей. І в офісі президента, і в офісі, який незаконно – я підкреслюю – незаконно – утримує якась там особа, яка, навіть прізвища не пригадую, яка виконує обов’язки  мера такого міста. Міста номер один в Україні. Для мене – це місто номер один в Україні, - цитує кореспондент BukNEWS слова Арсенія Яценюка. -  Неодноразово мною вносилися постанови про вибори мера Чернівців. Останню таку постанову вносив Геннадій Москаль. Партія регіонів, як завжди, успішно провалювала голосування з цього питання.  Поясню, чому не голосувалася постанова про проведення виборів  мера Чернівців: тому що абсолютно зрозуміло, що за таких обставин, якщо будуть проведені вибори, то ніколи Партія регіонів і їхні ставленики їх не виграють. Тому, що мер міста Чернівці – це Микола Федорук. Він ним є і для мене таким залишається. Я вважаю його взірцевою людиною у місцевому самоврядуванні в Україні. Взірцевою! І він буде взірцевим депутатом у Верховній Раді України від міста Чернівці. І місто ми їм не віддамо, хоча вони намагаються приватизувати вже не тільки Україну. Вони вже тепер пішли по шляху приватизації областей. Кожна бізнес групка має тепер свою область».

1


КОМЕНТАРІ (2)

Микола Федорук. Він для мене таким залишається. Я вважаю його взірцевою людиною у місцевому самоврядуванні в Україні. Взірцевою! І він буде взірцевим депутатом у Верховній Раді України від міста Чернівці/

Сеня, Він для Тебе багато зробив - більше півміста дав вкрасти. ЦЕ ФАКТ !!!

avatar

ринок ДОБРОБУТ

21 жовтня 2012 14:27

а ще симпатики Михайлішина постійно провокували оточуючих, але так і лишилися не биті. Бо прихильники Федорука і "Батьківщини" - люди інтелігентні на відміну від ПР.

avatar

Захар

21 жовтня 2012 18:33