Для деяких депутатів, чиновників міськради та громадських діячів, яким бракує практики світських заходів, але які вважають себе елітою міста, організують курси?

Для деяких депутатів, чиновників міськради та громадських діячів, яким бракує практики світських заходів, але які вважають себе елітою міста, організують курси?

27.02.2012, 13:34

 Виконуючий обов'язки голови Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин, зважаючи на критику деяких ЗМІ та дослухавшись до рекомендацій свого радника, підписав розпорядження про створення у Чернівцях «Пансіону благородних манер».

«Організація цьогорічного благодійного заходу показала, що деяким депутатам, чиновникам міськради та громадським діячам бракує практики світських заходів. Саме тому ми прийняли рішення про організацію своєрідних курсів для тих, хто вважає себе елітою міста»,- зазначив В.Михайлішин.

Підготовку функціонування «Пансіону», розробку бюджету закладу та тематичного плану покладено на начальника міського управління у справах сім'ї і молоді Н.Коцур. Хоча, як повідомив в.о. міського голови, є великі сподівання, що функціонування курсів підтримають чисельні меценати, щоб витрати, пов'язані з їх діяльністю, не лягали додатковим тягарем на міський бюджет.
 

Джерело фото: https://www.facebook.com/t.s.rach 

Інформацію такого змісту отримали сьогодні більшість журналістів області. А вже незабаром прийшло спростування:  

"Шановні колеги!

Сьогодні близько першої години ночі вам було надіслане повідомлення, що імітувало собою офіційні повідомлення прес-центру, проте, як могли помітити уважні журналісти, надійшло воно з поштової адреси, що не має жодного стосунку до Чернівецької міської ради. Прагнення нас наслідувати, вочевидь, свідчить про популярність наших інформаційних повідомлень і відтак – якість нашої роботи, проте просимо цю інформацію (файл 27.02.rtf) не брати до уваги у своїй роботі, а щодо будь-яких коментарів з цього приводу звертатися до його автора.

 З повагою, Прес-секретар Чернівецької міської ради Євгенія Пушкова". 



КОМЕНТАРІ (3)

З огляду на революційні погляди Пушкової піврічної давнини, можна припустити, що без неї ця провокація не обійшлась...

avatar

чернівчанин

27 лютого 2012 14:37

А в неї, що? Були колись революійні погляди? На Калинівському ринку, де вона працювала прес-секретарем? Дивно. Чи не можна конкретніше про погляди цієї дами?

avatar

Ігор

27 лютого 2012 16:46

Ну, напевно, як і всі була спочатку за Федорука. А потім зрозуміла, що це гіблоє дєло. Але хіба вона одна така? Той таки Березовський Міша - член виконкому, Саша Шиба - начальник юруправління, говорили спочатку зовсім інше, ніж говорять і роблять тепер. Не вірите? Запитайте у колишніх працівників мерії. Але згодом товаріщі швидко зорієнтувалися звідки дує правильний  вітер. Біда лише, що їх нинішні роботодавці не розуміють елементарного, що вони так само легко кинуть їх, як кинули заради них Федорука. Тому Пушкова у цій компанії ще сама порядна. Принаймні щодо її професіоналізму нема сумнівів. Подивіться, як вона за кілька тижнів розкрутила всю службу. Не гірше Вишневської з Карімовою. Єдине - не треба забувати про порядність. Бо ці точно підуть, то як потім людям в очі дивитися?

avatar

Мерівець

27 лютого 2012 17:16