Для чого викидати людські мільйони, купуючи для сховищ обігрівачі, які все одно не працюватимуть?

Для чого викидати людські мільйони, купуючи для сховищ обігрівачі, які все одно не працюватимуть?

27.11.2022, 14:50

Фінансову автономію закладів освіти депутати пропагували, лобіювали і просували, в тому числі, як можливість швидко реагувати на потреби і виклики, ухвалювати раціональні господарські рішення, не озираючись на тьотю чи дядю у високому керівному кріслі.

То може прийшов час продемонструвати, як це працює на практиці? І швидко переорієнтуватися на марші. І за нових реалій, в умовах перманентного блекауту, витратити більш раціонально мільйони гривень, з тих двадцяти, які виконком Чернівецької міської ради, на пропозицію управління освіти, видів на обігрівачі для шкільних укриттів.

Для чого викидати людські гроші, купуючи обігрівачі, які все одно не працюватимуть?

Згідно з останнім повідомленням енергетиків, лімітів споживання для Буковини поки що недостатньо, щоб застосувати графіки. Та й останні доволі складно синхронізувати з повітряними тривогами, під час яких у сховищах знадобиться тепло. Звісно, якщо головна мета виділення цих коштів не розпил людських грошей між своїми, а справді якась користь від них дітям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернівцях витратять 20 млн на обігрівачі для укриттів, камери відеоспостереження у школах і дитсадках та облаштування огорож

 Про обігрів укриттів закладів освіти Чернівецької громади начальниця управління освіти міської ради Ірина Ткачук говорила в ефірі Українського радіо «Буковина». 

Згідно дописом управління освіти у Фейсбук, заклади повинні подати в управління освіти списки щодо потреб обігріву укриттів. Міською радою будуть виділені кошти, на які можна буде придбати обігрівачі. Кожен заклад отримає те фінансування, яке буде саме їм потрібно для того, аби вирішити питання обігріву укриттів. 

 

 

 
Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua      
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.

1