Для чого ФСК «Буковина» такий почесний президент,  - запитав Бурбак. Почесний президент не впливає на господарську діяльність клубу, - відповів Михайлішин

Для чого ФСК «Буковина» такий почесний президент, - запитав Бурбак. Почесний президент не впливає на господарську діяльність клубу, - відповів Михайлішин

30.08.2013, 15:57

Народний депутат України Максим Бурбак вивчав можливості щодо допомоги нашій «Буковині». Про це повідомив сайт БукІнфо. На жаль, повідомляє сайт, у ФСК «Буковина» ініціатива Максима Юрійовича підтримки не отримала... Далі пряма мова:

- Коли отримав інформацію, що ФСК «Буковина» потрапив у скрутне становище, то звернувся до людей, яким небайдужа доля нашого клубу, - каже пан Бурбак. - Мені б хотілося дізнатися те, яка фінансова допомога потрібна для того, щоби «Буковина» поїхала на гру в Алчевськ. Я ж був проїнформований, що керівництво чернівецького клубу вже оголосило про невиїзд на чергову календарну гру. Мовляв, у нас немає гравців, у клубі великі проблеми... Схоже, що керівництво ФСК «Буковина» вже змирилося з ситуацією, яка склалася у клубі та не прикладає зусиль для виходу з неї. Зокрема, нещодавно у Чернівцях перебував перший віце – президент ФФУ Сергій Стороженко. Невже почесний президент ФСК «Буковина» Віталій Михайлішин чи хтось інший з керівництва клубу не знайшов часу зустрітися з паном Стороженком, який впродовж двох днів працював у нашому місті ?!

Гадаю, що зараз усім зрозуміло: ФСК «Буковина» використовувався однією з політичних сил для підняття рейтингу пана Михайлішина. Михайлішин вибори програв... Тепер наша команда їм непотрібна. Цим людям тепер байдуже, що Чернівці можуть втратити професійну футбольну команду... Вони не думають про місцевих уболівальників...

29 серпня була сесія Чернівецької міської ради. Чи велася там мова про допомогу «Буковині» ? Ні. Переконаний, що питання щодо підтримки чернівецького клубу є зараз надактуальним. Міські депутати могли зібрати гроші для ФСК «Буковина». Якщо би кожен депутат дав по 600 – 1000 гривень, то це на даному етапі допомогло би нашій команді, - переконаний Максим Бурбак. - Це не треба було робити у присутності журналістів чи заради політичного піару. Просто існувала необхідність підставити плече чернівецькому клубові. Тим більше, що секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин – почесний президент ФСК «Буковина». Якщо він залишається осторонь проблем клубу, то навіщо потрібний такий почесний президент ?!.

Михайлішин не може вплинути на діяльність ФСК "Буковина"

Посада почесного президента ФСК "Буковина" не дає можливості впливати на внутрішню господарську діяльність футбольного клубу. Про це в ефірі телеканалу "Чернівці" у четвер заявив секретар міськради Віталій Михайлішин, який паралельно є почесним президентом футбольного клубу. Він сказав, що дуже любить рідний футбольний клуб, але вплинути на його діяльність не може.

"Я являюся почесним президентом футбольного клубу "Буковина". Мені була надана така честь. Хочу сказати, що таке почесний президент клубу. Він не впливає на внутрішню господарську діяльність футбольного клубу "Буковина", - додав Віталій Михайлішин.

Секретар міськради заявив, що зустрічатиметься з підприємцями, які готові долучитися до розвитку ФСК "Буковина". Крім того, він очікує на поради від чернівчан.

"Буду збиратися з підприємцями, які готові долучитися до того, щоб наш клуб існував. Нам потрібно зараз не шукати, хто винен, а разом долучатися... Мені особисто, як секретарю міської ради, потрібні якісь ваші поради, якісь ваші ідеї. Не просто сидіти і чекати. "От давайте будемо чекати спонсора! Де спонсори?". В нас є клуб "Буковина-2". Нам потрібно розвивати футбол. Нам потрібно виховувати свої дари. Я впевнений, що спільними зусиллями нам вдасться знайти вирішення проблеми", - сказав він.

Водночас в ефірі Михайлішин подякував спонсорам за те, що упродовж трьох років фінансували діяльність "Буковини".

"Ми за ці три роки показали стільки, скільки "Буковина" не могла показати за 20 років. Ми були четвертими у Першій лізі. Я не думаю, що до тих людей можуть бути якісь звинувачення. Я хочу їм тільки подякувати", - додав секретар.

Як уже повідомлялося, з початку осені спонсори перестають фінансувати ФСК "Буковина". Через це команда не зможе зіграти матч зі "Сталлю" в Алчевську.

У 2012 році Віталій Михайлішин став почесним президентом ФСК "Буковина".

Р.S.

Склалася така ситуація, що представники різних політичних партій повинні об'єднатися з однією метою – врятувати ФСК «Буковина». Чернівецький клуб – це візитна картка області, міста. З 1965 року наша команда виступає під назвою «Буковина». За цей час чернівчани неодноразово радували своїх вболівальників блискучими здобутками. На жаль, були у нашої «Буковини» і важкі часи. Чернівецька команда була на межі зникнення. У критичних ситуаціях завжди знаходилася можливість зберегти професійний футбол на Буковині. Невже зараз ми допустимо те, щоби «Буковина» зникла з футбольної карти нашої держави ?!

Нині професійних команд немає у таких футбольних містах, як Вінниця, Рівне, Івано – Франківськ... Чернівці приєднаються до цього переліку ? Віримо у те, що цього не станеться. Тому ми закликаємо депутатів, бізнесменів підставити плече футбольному клубові. Ще раз наголошуємо: політичні моменти повинні відійти на другий план. Зараз найголовніше - зберегти «Буковину».

Джерело: БукІнфо та molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

Ніяк не можу зрозумити, а що зробив Почесний Президент дя футбольного клубу? Він там грав? Він надавав гроші? Він щось купував для команди? Він  хоч раз нагодував гравців? Може груддю?))))))

avatar

30 серпня 2013 11:33

Письмовий звіт Михайлішина

 перед громадою міста

  

Я площадки відкриваю,

 Але грошей вже не маю,

 Щоб дороги полатати,

 Й вчителям зарплату дати.

 

Я наш бізнес розвиваю,

 Але сам того не знаю,

 Чого хочуть підприємці,

 5 сектор, на Калинці.

  

Я тролейбуси купляю,

 Але що я з цього маю,

 Бо окремі елементи,

 Відібрали дивіденди.

 

 Я у небо поглядаю,

 Але ж літака не маю,

 Щоб у Київ полетіти,

 Там де жив і варто жити.

 

 Я футбол наш поважаю,

 Але гадки я не маю,

 Хто і скільки грошей винні,

 Нашій славній Буковині.

 

 Я навчився говорити,

 Але ж треба щось робити,

  Бо окремі депутати,

  Не дають спокійно спати.

    

Я послав усіх би…з миром,

  Але ж хочу бути -  МЕРОМ,

  Й «Буковини» - ПРЕЗИДЕНТОМ,

  Й олігарха – РЕЗИДЕНТОМ.

avatar

ПРЕС-СЛУЖБА МІСЬКОЇ РАДИ

30 серпня 2013 16:14