Дівчину, яку підпалив батько, обікрала сусідка по лікарняній палаті

Дівчину, яку підпалив батько, обікрала сусідка по лікарняній палаті

01.02.2020, 12:47

Нагадаємо, 16-річна дівчина отримала численні опіки, коли її батько намагався підпалити сім’ю. Волонтери та небайдужі громадяни одразу розпочали збір коштів для порятунку потерпілої. Згодом невідома особа викрала зібрані гроші з палати лікарні. Співробітники Чернівецького відділу поліції доклали максимум зусиль, щоб якнайшвидше розшукати й повернути крадене.

 26 січня на спецлінію «102» надійшло повідомлення про крадіжку грошей з палати медичного закладу. На місці злочину слідчо-оперативна група Чернівецького відділу поліції встановила, що у 16-річної пацієнтки лікарні викрадено 14 тисяч гривень.

 Під час першочергових слідчо-розшукових дій поліцейські відпрацьовували три версії скоєння вказаного злочину. Для встановлення обставин крадіжки та особи зловмисника, правоохоронці опитали велику кількість персоналу, пацієнтів і відвідувачів медичного закладу.

 Того ж дня співробітники поліції з’ясували, що до злочину може бути причетною 19-річна жителька Глибоцького району, яка раніше перебувала з потерпілою в одній палаті. Поліцейські розшукали дівчину та опитали її. Під час спілкування з правоохоронцями вона зізналася у скоєнні крадіжки і погодилася відшкодувати завдані збитки.

 Слідчі оголосили зловмисниці про підозру у вчиненні злочину, передбаченого статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушниця повернула потерпілій більшу частину викрадених грошей і зобов’язалася найближчим часом віддати решту суми.

 Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області
 
1