Діти чернівецьких Героїв Небесної сотні заявили, що на Михайлішіні також є кров їхніх батьків

Діти чернівецьких Героїв Небесної сотні заявили, що на Михайлішіні також є кров їхніх батьків

21.05.2014, 17:49

Про це під час акції з нагоди півріччя Євромайдану у Чернівцях заявили Ольга Щербанюк та Юрій Аксенин.

"На його руках кров, в тому числі і наших з Юрієм батьків, - сказала донька Олександра Щербанюка.

Адже він до останнього підтримував "кривавого президента" Януковича. Чому він не виходив з Партії регіонів навіть тоді, коли появилися перші жертви? Тому, що він боявся, що "дядя Вітя" його покарає.

Зовсім недавно ми з вами розігнали кримінальну окупацію в нашій країні. А в нашому місті ті, хто їм служив хочуть знову повернути собі посади. І зараз чернівчани можуть зробити велику помилку і вибрати людину з тієї команди, від якої ми лише нещодавно відмовились"

На підтвердження своїх слів вони продемонстрували відеоролик, на якому тодішній секретар міської ради заявляє про свою підтримку дій президента Януковича. На той момент, 26 січня, коли він це казав на Майдані у Києві вже були загиблі. Ольга та Юрій вважають, що Чернівці не повинні допустити реваншу у місті поплічників кривавого режиму. 

Ольга Щербанюк: донька Олександра Щербанюка: "Этот человек, опять же, баллотируется в мэры. И мы вместо того чтобы пойти дальше, можем сделать такую ошибку, как выбрать человека с той команды, от которой мы совсем недавно отказались, выбороли себе эту победу".

Організатори заходу закликали чернівчан не голосувати за одного із кандидатів на посаду міського голови. За їх словами, колишній представник влади до останнього залишався в команді екс- президента Януковича та також частково причетний до кривавих подій, які відбулися в Україні. 

частково використано матеріали molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (19)

Михайлишина надо гнать со своей проданской мафией

avatar

Людям

21 травня 2014 15:36

ці діти хворі на голову,або їх використовують хворі на голову Бурбак і К

Ганьба подолала партійно-грошові вигоди ! який позор на цих дітях батьки яких герої,але як каже народне прислів'я діти за батьків не відповідають рівно як і батьки за дітей

Позорище,а не діти

 

avatar

Неля Іванівна , Чернівці

21 травня 2014 16:02

Сім’ї героя Майдану Олександра Щербанюка надали трикімнатну квартиру у Чернівцях http://chv.tv/sim-i-heroia-maidanu-oleksandra-shcherbaniuka-nadaly-trykimnatnu-kvartyru-u-chernivtsiakh.html вирішили працЮваТи ще на автомобіль  ? * матеріл з сайту chv.tv
avatar

.

21 травня 2014 17:11

А чим вам діти завинили? Тим, що правду про Михайлішина сказали?

avatar

до Нелі ніби-то Іванівни

21 травня 2014 17:11

Чим завинили діти перед цими брудними політиками? мало того, що використали по-чорному їхніх батьків, залишили дітей сиротами, так ще й використовують цих сиріт як прокладки! Куди дивилися їхні матері, коли відпускали дітей на цей брудний політичний виступ? Чи ці матері зайняти облаштуванням нових квартир і вже нічого не бачать на радощах?!

avatar

Справді, чим завинили діти?

21 травня 2014 18:59

Пащі закрийти ьварі михайлішинсько-папієвські! Ви тварюки не достойні наві нігтя на іх руці! Що тварі осміліли? Коктейлі молотова ще є!!!! Й ваша черга прийде! Так звані нелі іванівни і людям, в васі продана бабла не вистачить відкупитися!

avatar

пащі закрили

21 травня 2014 20:09

Перестань использовать детей, подонок! Очень скоро все разберутся кто вы есть.

 

avatar

Лазареву

21 травня 2014 20:22

Ох, який комент 20:09! Вже країну повзривали своїми коктейлями, подонки! Дітей позалишали сиротами, сволоти! Тепер піаряться на них, педофіли гребані! У ваші пащі кип,яча смола ще заллється - не довго вам чекати!

avatar

Тримайте пащі для смоли відкритими!

21 травня 2014 20:42

Ти паскуда й тобі подібні першими ту смолу скуштуєте!!!

avatar

20.45

21 травня 2014 21:04

Що, придурку, зачепило? Соромно стало, що використав дітей? За це отримаєш по повній! І бризкай далі слинею скільки влізе в твою зрадницьку пику. Розмовляти з тобою, відморозком, - нижче гідності.

avatar

Педофілам вже пече!

21 травня 2014 21:14

Что ж это девочку так странно одели? Это же не концерт, мамочка, и не конкурс красоты, где выставляют ножки!

avatar

Платьице коротковато

21 травня 2014 21:27

Звертаюсь до фанкулюбу вітальки!
Зробіть людям свято, прийдіть разом з віталькою, на центральну площу міста і вчиніть акцію самогубства!
це буде найкращим вчинком для розвитку нашого європейського міста!
а потім добрі чернівчани вас навіть в упакують в мішки для сміття, і відправлять до януковича, ви ж його любите! =)

avatar

Кум

21 травня 2014 21:40

Фан клуб Михайлишина больше 70 тысяч черновчан. Ты всех собрался упаковывать,Лазарев? )))) У твоего бурбака попа не слипнется?

avatar

Куму

21 травня 2014 21:43

Обращаюсь к нормальным не майданутым. Ребята! Эти сволочи не продержаться долго у власти. Посмотрите, они скоро сами перегрызут друг другу глотки. А за события в Одессе и Мариуполе "куля в лоб" и компания будут обязательно сидеть на скамье подсудимых, и народ "оценит" их вклад в развал Украины. СЛАВА УКРАИНЕ! ЕДИНОЙ НЕДЕЛИМОЙ РОДНОЙ УКРАИНЕ! 

avatar

Революцiонер

21 травня 2014 21:44

Когда родственники убитых на Майдане узнают, кто на самом деле стоит за убийствами их отцов, кое-кому из тех кто сегодня у власти придется убегать очень быстро на край света....и Яйценюк не исключение....И ты прекрасно это знаешь.

avatar

куму

21 травня 2014 21:47

Куме, а навіщо нам з тобою підбивати людей на самогубство? Виходь, куме, з гнійної ями, чого там заховався? Пішли їх усіх повішаємо! Ми ж тобою грошенят заробили, коли нас привозили організовано з Хотина у Чернівці на штурм будинку з левами, ще й годували. І тепер нагодують. Пішли, куме, тепер вішати тих чернівчан!

avatar

Ще одна порада куму з ріжками

21 травня 2014 22:02

Дуже брудна технологія!!! Соромно за тих, хто це організував та використав дітей!

avatar

Цейс

21 травня 2014 22:41

бот-команда Михайлішина отримала наказ мочити організаторів акції, темник - "використали дітей". Одні цих дітей "дуже жаліють", інші не гребують обсироном - то платтячко закоротке, то ніжки надто спокусливі. Це типова технологія, тож Юра і Оля, не зважайте. Все робите правильно, тому й такий спротив. Після втрати батьків це вже просто дрібничка, яка не має вас зачіпати. Тримайтеся, за вами правда, і ви це знаєте.

avatar

аналітик

22 травня 2014 08:42

Ти своїм курячими звилинами і залитими кров,ю від злості бичачими очима не здатен зрозуміти, що ніхто нікому не дає команди - люди висловлюють свою абсолютно правильну оцінку цьому аморальному, гидкому вчинку Каспрука і його технологів використати дітей. Це ти звик, анальний аналітик, виконувати команди! Якщо ж Оля і Юра такі ідейні, такі високоморальні, чого вони взяли великі гроші і квартири з рук представників вбивць, як вони вважають, своїх батьків? Ідейність їм тут не заважала?

avatar

Аналітику, який від слова анал

22 травня 2014 10:49