Дітям про Табачника

Дітям про Табачника

31.10.2011, 19:35

Любі діти! Коли ви пішли до школи, то побачили там багато страшного. Але найстрашнішим є злий Табачник, якого ви ще не бачили. Ось він – подивіться, який злий! Він – міністр освіти. Це через нього ви мусите ходити до школи. Через нього вчителі на вас кричать та ставлять вам погані оцінки. Бо вчителі теж бояться злого Табачника.

Ви вже знаєте, що ваші батьки мусять віддавати до школи гроші, на які могли б купити вам нові мобілки, айпади і все, чого вам не вистачає для щасливого дитинства. Ваші батьки віддають гроші вчителям, ті – директору школи, він – начальству в районі, а з областей ці гроші везуть у Київ – Табачнику. За гроші ваших батьків Табачник будує собі будинки, купує машини, багато золота та діамантів. Коли з якоїсь школи або району, області привозять мало грошей, Табачник їде туди, щоб примусити вчителів збирати більше. Йому завжди мало, він дуже жадібний.

Раніше, коли Табачник ще не був міністром, він був злодієм – крав те, що йому подобалося. Ви знаєте, що так робити неможна, за це мають відвести до міліції. Але начальник всієї міліції, міністр Могильов – друг Табачника. Мабуть, Табачник ділиться з Могильовим тим, що накрав. Коли Табачник приїде до вашої школи – сховайте всі гарні речі, щоб Табачник не зміг їх вкрасти.

Табачник дуже поганий, разом зі своїм братом він мучить та вбиває нещасних тваринок: слонів, білих ведмедів, носорогів, левів. У школі вас навчають, що цих тварин на Землі лишилося дуже мало, і їх треба берегти. Напишіть Табачнику, щоб більше їх не вбивав – а то ваші батьки не будуть збирати для нього гроші, і він не зможе їздити в далекі країни та вбивати рідкісних тварин.

Табачник не такий, як інші дорослі дяді, він робить із хлопчиками дуже-дуже погані речі. Ви вже знаєте, що неможна нікуди ходити з незнайомими людьми, коли вони вас запрошують. Тому, коли Табачник приїде до вашої школи та буде вам щось казати, запрошуватиме піти з ним до його машини, або кімнати, даруватиме іграшки або солодощі, гладитиме – кричіть, звіть на допомогу й тікайте. Коли вас багато – кидайте в нього речі та кричіть «Підор!», це його напевне злякає. Коли Табачник приставав до однієї дівчинки, вона його не злякалася, а вдарила по обличчю букетом квітів. Табачник злякався та втік. Це показали по телевізору, і всі в Україні сміялися з Табачника.

Тепер усі знають, що Табачник поганий, навіть наш Президент – Віктор Федорович Янукович, це знає. Чому він не може його вигнати з посади міністра (та посадити до в’язниці, як посадив інших поганих міністрів – Луценко та Тимошенко?)

Президент теж боїться Табачника. Чому? Ви знаєте, що поруч з Україною є велика країна – Росія. Керує цією країною маленький злий чоловічок на ім’я Путін. Він каже, що хоче дружити з Україною, але продає нам газ за дуже великі гроші. Тому ми так багато платимо за опалення взимку, а в школах холодно. Насправді, Табачник працює не на нашого Президента, а на цього Путіна, він – шпигун. Він пише неправдиві книжки та примушує вчителів навчати вас неправді. Він робить нам погано, щоб Путіну було добре. За це Путін обіцяє сховати Табачника, коли ваші батьки проженуть того з України.

Тоді всім стане добре.

Джерело: Віталій Чорний, "Facebook"