Діагностували рвані рани голови: у Хотині розбійник побив місцевого жителя, украв в нього гроші та накивав п'ятами

Діагностували рвані рани голови: у Хотині розбійник побив місцевого жителя, украв в нього гроші та накивав п'ятами

02.09.2021, 17:14

Вчора ввечері, 1 вересня, до поліції звернулася 57-річна жителька Хотина та повідомила про те, що невідомий чоловік наніс тілесні ушкодження її сину та відкрито заволодів його грошима. Після скоєного правопорушник втік у невідомому напрямку та намагався переховуватися від поліцейських. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

На місці злочину працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №2 (м.Хотин) Дністровського районного відділу поліції.

Правоохоронці опитали свідків та очевидців події, з’ясували послідовність подій і встановили особу зловмисника, а також його місцезнаходження.

Ним виявився буковинець, який побив 33-річного місцевого жителя, після чого відкрито заволодів його грошима та втік з місця події.

Потерпілого медики госпіталізували до лікарні та діагностували у нього рвані рани голови.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці оперативно затримали правопорушника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

 
Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області
1