Продан і дев'ятнадцять із сорока двох депутатів міськради не довіряють Каспруку

Продан і дев'ятнадцять із сорока двох депутатів міськради не довіряють Каспруку

28.03.2017, 01:26

Чернівецька міська рада за двома спробами не змогла висловити недовіру міському голові Олексію Каспруку за факт корупції в управлінні освіти Чернівців.

Відповідну пропозицію сьогодні під час позачергової сесії міськради запропонував розглянути депутат фракції "Рідне місто" Василь Продан. 

Зокрема, наприкінці кількагодинного розгляду питання діяльності управління освіти міської ради депутат Продан запропонував включити до рішення міськради пункт "висловити недовіру міському голові за факт корупції в особливо великому розмірі в управлінні освіти".

Пропозицію обранця підтримали лише 19 депутатів, рішення не прийнято.

Другу спробу голосування за внесення цього пункту в рішення міськради ініціював депутат "Рідного міста" Володимир Бешлей. Його пропозицію підтримали 16 депутатів.

ДОВІДКОВО:

Чернівецька міська рада після 5-годинного обговорення питання діяльності управління освіти Чернівців не прийняла жодного рішення і перенесла розгляд цього питання на чергову сесію, яка відбудеться у четвер, 30 березня.

Як повідомляє кореспондент molbuk.ua, сьогодні на позачерговій сесії міськради депутати намагалися ухвалити рішення рекомендувати міському голові припинити повноваження керівника управління освіти Сергія Мартинюка у зв’язку з інцидентом із хабарем в цьому управлінні.

Під час обговорення цього питання з трибуни у сесійній залі міськради виступали директори чернівецьких шкіл, котрі стали на захист Мартинюка.

Проте депутати не змогли прийняти жодного рішення щодо управління освіти.

Пізніше депутат фракції "Рідне місто" Василь Продан запропонував перенести розгляд цього питання на чергову сесію, яка відбудеться 30 березня. "За" проголосували 19 депутатів, рішення не прийнято.

Пізніше цю ж пропозицію повторно висловив депутат "Рідного міста" Володимир Бешлей - "за" проголосували 20 депутатів.

Таким чином, питання щодо діяльності управління освіти розглянуть у четвер о 10.00.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (4)

Недовіру меру можуть оголошувати тільки чернівчани, а не фірташевсткі підстилки!!!

avatar

ДТП

27 березня 2017 23:09

Хоч і попередній комент написано червоними літерами, але, пані Карімова, таки депутати можуть висловити недовіру голові, а потім уже на дострокових виборах і городяни.

avatar

Юрій

28 березня 2017 09:58

Каспрук захищає хабарників і до кісток прогнившу систему корупції! За це йому треба довіряти?

avatar

Людмила Дудченко

28 березня 2017 13:34

За Каспрука голосували тисячі чернівчан. А депутати деякі заледве 200- 300 голосів набирали і сидять в раді. Білик білий і пухнастий а підкуплені студенти - за гратами. І меру нормально працювати не дають. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1gS7ZE0eTtrNLZQPNMwCocjUn9P1SyE7-dfwmxSDS1sI/edit#gid=2122537087

 

 

avatar

kler zaharovna

29 березня 2017 19:01