Депутати з Буковини житимуть у службових кімнатах три на три метри

Депутати з Буковини житимуть у службових кімнатах три на три метри

30.11.2012, 21:29

Деякі із чернівецьких депутатів погодилися розповісти, як вирішуватимуть питання із житлом у столиці.

- Написав заяву на проживання в готелі, – розповідає народний депутат від ОО "Батьківщина" Микола ФЕДОРУК. – Десь же я повинен там проживати.

– Нам на період роботи у парламенті надають готель, – каже народний депутат від ОО "Батьківщина" Олександр ФИЩУК. – Не знаю, яка там площа кімнат. Кажуть, невеличкі – три на три метри, три на чотири. Різні.

– Ми написали заяви у наступній формі: "У зв’язку з обранням у народні депутати прошу забезпечити мене службовим житлом, – каже народний депутат ОО "Батьківщина" Максим БУРБАК. – Про квартири взагалі не йшлося і не йдеться. Всім забезпечують номери у готелі "Київ" або "Україна". Як опозиція, говорячи про плани зменшення видатків на утримання Верховної Ради, може говорити про отримання якихось квартир? Це був би нонсенс.

Ми намагалися зв’язатися зі ще двома депутатами-мажоритарниками від Буковини, які представляють Партію регіонів, Артемом Семенюком та Геннадієм Федоряком, але цього вже вкотре зробити не вдалося. Після виборів із цими двома нардепами кореспондентам "МБ" жодного разу ще не вдалося зв’язатися для отримання їхніх коментарів чи інформації від них. (Михайло Салітра).

Джерело: molbuk.ua

1