Депутати Віталій Гавриш і Богдан Ковалюк повинні відповісти за викинуті на вітер народні гроші, - думка

Депутати Віталій Гавриш і Богдан Ковалюк повинні відповісти за викинуті на вітер народні гроші, - думка

18.02.2017, 14:41

Депутатам Чернівецької міськради, які ініціювали виділення одного мільйону гривень на розробку техніко-економічного обгрунтування будівництва тунелю в Чернівцях, доведеться відповідати за свої вчинки.

Про це у четвер в ефірі програми "Пряма відповідь" на телеканалі "Чернівці" заявив народний депутат Микола Федорук. 

Зокрема він зазначив, що своєю ідеєю збудувати тунель під злітно-посадковою смугою аеропорту "Чернівці", депутати хочуть заблокувати роботу летовища.

"Рішення, які вони ініціюють - щодо тунелів. Вони хочуть зупинити роботу аеропорту? Але їм це не вдасться. До речі, витратили на техніко-економічне обгрунтування 1 млн грн народних грошей", - сказав він.
«Викинули гроші на вітер»: нардеп заявив, що автори тунелю в Чернівцях мають відповісти за свої вчинки

"У мене вчора на прийомі були мешканці будинку на вулиці Шептицького 12А, де багато років не працює ліфт. Вартість ліфта - приблизно 500 тисяч гривень. За ці кошти можна було б зробити людям гарний подарунок. А вони викинули гроші на вітер, і думають, що за це не будуть відповідати... Будуть відповідати - на все свій час", - додав М. Федорук.

Як відомо, авторами ідеї будівництва тунелю, який мав би з’єднати райони Кварц і Гравітон у Чернівцях, є депутати міськради від "Самопомочі" Віталій Гавриш і Богдан Ковалюк.

Народний депутат Микола Федорук також вважає, що депутати Чернівецької міської ради мислять не категоріями розвитку міста, а власними "шкурними" інтересами.

Він сказав, що депутати своєю діяльністю намагаються "зробити зле Каспруку, але насправді роблять зле городянам".

"Наш народ не такий дурний, як декому здається. І вони вже розібралися, хто такий Каспрук, а хто такі так звані депутати Чернівецької міськради. Вони думають, що вони роблять зле Каспруку. Вони роблять зле городянам, тому що городяни обрали Каспрука, а не вони. Вони секретаря міськради не можуть обрати вже два роки...", - сказав народний депутат.

Федорук розкритикував депутатів через їхню відмову затвердити заступників міського голови та "роздуття" кількісного складу виконавчого комітету міськради.

"Заступників не затвердили, виконком роздули… Та треба було всіх депутатів, чоловік 40 у виконком обрати. А виконком – це робочий орган. Мабуть уряд менший, ніж наш чернівецький виконком", - сказав Федорук.

"У них мислення – "базарно-контейнерно-тунельне". Вони не мислять категоріями розвитку міста, перспектив міста. Вони мислять "будкою" чи контейнером на базарі. Мислять тунелем, який треба прорити невідомо куди і невідомо для чого. Мені жаль наше місто, і наших чернівчан", - зауважив Федорук.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

А як вони зможуть відповісти, їх же ср..ною мітлою виганяють з міськради.

avatar

???

19 лютого 2017 09:31

слава комунякам ! слава краснопузому комуняці корупціонеру злодію і мародеру  ніколя! слава!

)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

avatar

слава комунякам!

19 лютого 2017 10:40