Депутати міськради від 'Самопомочі', які мають скласти мандати, протестували під Верховною Радою

Депутати міськради від "Самопомочі", які мають скласти мандати, протестували під Верховною Радою

23.06.2017, 21:17

Перед Верховною Радою відбулась спільна акція різних політичних сил (Самопоміч, Рух нових сил, Демальянс, Громадянська позиція та інші), зокрема, за зміну складу ЦВК, закону про вибори, а також проти  «сміттєвої блокади» Львова. Серед учасників засвітились і представники Буковини, – повідомляють fakty.cv.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жоден із депутатів фракції "Самопомочі" у Чернівцях не представляє цю партію, - нардеп

Після акції біля Верховної Ради у Києві 21.06.17 голова фракції «Самопоміч» у Чернівецькій міській раді Віталій Гавриш зазначив:

«Львів активно допомагав нам у 2008 році, коли була повінь. Тож ми закликали колег у міській раді допомогти Львову, який опинився під пресом сміттєвих проблем. На жаль, голосів для позитивного вирішення питання не знайшлось. Зараз питання вже порятунку Львова піднято на новий рівень. Це проблема вже явно не лише львівська.

Сьогодні представники різних політичних сил зі всіх куточків України висловили свою підтримку Львову під час акції біля Верховної Ради.

Ми ведемо розмови з колегами-депутатами і ініціюємо повторний розгляд цього «гарячого питання» на сесії. Сподіваюсь, вдасться отримати необхідну підтримку в сесійній залі».

1


КОМЕНТАРІ (2)

щось не видно на фото Вітю(ухо.криса) вигнали цю падлюку бурбаківську вже??

avatar

галя

24 червня 2017 11:54

Астанавитесь, Вите нужно выйти.

avatar

Березюк

24 червня 2017 21:54