Депутати від 'Опоблоку' побоялися прийти на позачергову сесію Чернівецької обласної ради? (ОНОВЛЕНО о 20.14)

Депутати від "Опоблоку" побоялися прийти на позачергову сесію Чернівецької обласної ради? (ОНОВЛЕНО о 20.14)

17.05.2017, 11:00

Нагадаємо, сьогодні у Чернівцях відбувається засідання 13-ї позачергової сесії Чернівецької обласної ради VІІ скликання.

Сесію було скликано на підставі розпорядження голови обласної ради Івана Мунтяна  від 13 травня 2017 року № 94.

На розгляд сесії були внесені  питання «Про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік», «Про внесення змін до Комплексної програми з охорони навколишнього природного середовища «Екологія» у Чернівецькій області на 2016-2018 роки», «Про внесення змін до рішення 14-ї сесії Чернівецької обласної ради VI скликання від 14.03.2013 №5-14/13 «Про затвердження Регіональної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2013-2017 роки» (із змінами).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Максим Бурбак: Звертаюся до голови обласної ради Івана Мунтяна якнайшвидше скликати позачергову сесію облради, щоб постмайданні демократичні сили засудили спроби реваншу регіоналів

Скликати позачергову сесію обласної ради вимагала також депутат обласної ради Ольга Кобевко, щоб дати об'єктивну і правдиву оцінку діям провокаторів від Опоблоку 9-10 травня у Чернівцях.   

Наразі сесія добігає кінця, проте місця депутатів від Опозиційного блоку так і залишаються порожніми. Питання про дії провокаторів від Опоблоку 9-10 травня у Чернівцях також поки не обговорюється.  

Світлина від BukNews.

 

Під кінець сесії, коли всі питання порядку денного було  проголосовано, депутат від «Самопомочі» Ольга Кобевко піддала різкій критиці політиків, громадські організації, владу та правоохоронців Буковини, котрі досі не дали принципової оцінки спробам «Опоблоку» влаштовувати провокації під час відзначення дат закінчення Другої Світової війни в Європі.

Зокрема провокаційним написам і символам на танку Нікітіна, які робили провокатори на чолі з Папієвим, параду т.з. «Безсмертного полку», провокації у соцмережах депутата з «Опоблоку» Болтунова.

І, насамкінець кримінальних «розбірок», які влаштував голова міської організації «Опоблок» Тулик 10 травня в районі Чернівецького аеропорта, - пише chas.cv.ua

 
1