Депутати погрожували одне одному Божим судом і обзивали мародерами

Депутати погрожували одне одному Божим судом і обзивали мародерами

31.07.2014, 18:37

Депутат Чернівецької міської ради Дмитро Сірман визнав, що його син розклеював уночі листівки образливого характеру на вулицях міста. Відповідну заяву депутат зробив на сесії.

Сірман заявив, що його дорослий повнолітній син так хотів проявити свою позицію, при цьому не поставивши до відома батька.

Син Сірмана розклеював листівки, в яких посадовців та депутатів О. Паскаря, Г. Леонтія, Ю. Ватаманюка, А. Кавулю та В. Дутчака звинувачували в тому, що вони закупили за бюджетні гроші за значно завищеними цінами неякісні бронежилети, які не захищають від куль, та відправили їх нашим бійцям в зону АТО. Цим, за словами Сірмана, його син висловлював свою позицію.

Також Сірман заявив, що депутат Андрій Кавуля побив його сина - затягнув до автомобіля і завдав тілесних ушкоджень.

За словами ж Андрія Кавулі, все було по іншому. Він приїхав на місце події і викликав міліцію. При цьому Кавуля заявляє, що син Сірмана був п'яним і відмовився проходити експертизу на алкоголь.

До розборок долучився той же Бешлей. Він повідомив, що син Сірмана - його помічник і діяв за вказівкою.

Наразі за даною справою відкрито кримінальне провадження.

Депутат міської ради від "Нашої України" Володимир Бешлей заявив, що нинішня влада його переслідує за активну діяльність за справедливсть, зокрема захист малозабезпечених, та навіть залякує. Про це депутат заявив на сесії сьогодні.

Більше 12 років я обирався депутатом, за цей час не отримав жодного матеріального заохочення від міської ради. Єдине, що отримав, це житло як працівник державного органу, який за своїм статусом належить до правоохоронних органів. Надане мені житло законне і отримане в спосіб, як отримують житло працівники міліції, прокуратури, СБУ.

Бешлей заявив, що провладні депутати тиснуть на правоохоронні органи, щоб позбавити його родину житла.

Депутат каже, що у такий спосіб його змушують замовчати.

Нагадаємо, депутат Чернівецької міськради від фракції "За Батьківщину" Наталія Козлова звернулася до міської прокуратури з проханням перевірити законність отримання депутатом Володимиром Бешлеєм позачергово квартири на вулиці Хотинській.

Мер Чернівців Олексій Каспрук вже звернувся до правоохоронних органів у зв'язку з заявою Бешлея.

Депутат міської ради Андрій Кавуля запропонував колезі Володимиру Бешлею не займатися піаром в Чернівцях, а піти добровольцем в зону АТО.

"Бронежилети, які ми придбали для наших військових, витримують пістолет і автомат, але не витримують кулемет. Звичайно, їх варто замінити на кращі. Але наші бійці не мають інших бронежилетів, хлопці виходили на блокпости в майках. Тому командир залишив їх, бо це краще, ніж нічого. Якби ми не залишили їх, то вже пройшло три тижні і хлопці були б досі без захисту. За цей час, пане Бешлей, можна було б купити чотири бронежилети і відвезти їх бійцям, а ви піаритеся тут. А ще краще було піти добровольцем у військо", - сказав А.Кавуля.

Голова міської ради Олексій Каспрук також нагадав, що питання бронежилетів нині вивчають правоохоронці - чи були порушення при їхній закупівлі.

Нагадаємо, В.Бешлей звинуватив депутатів у придбанні неякісних бронежилетів для військових.

Нагадаємо, міський голова Олексій Каспрук заявив, що проти міської влади розпочалася інформаційна війна, зокрема у вигляді розклеювання у заборонених місцях листівок без реквізитів образливого характеру.

За матеріалами molbuk.ua та vidido.ua

1


КОМЕНТАРІ (7)

Варто переглянути  правомірність надання квартири не тільки башляю, а всі квартири та земельні ділянки за час рулювання михайлишиним та його поплічниками за підтримки продажними депутатами.

avatar

ммм

31 липня 2014 16:42

avatar

1-му

31 липня 2014 18:34

ітак,шановні!

кулявлоби показали,як треба поступати з такими сраколизами як зарайський,кобевко,єреміца і імже подібні

ТРЕБА ЇМ РИЛА ЧИСТИТИ  І ПІД ОДНЕ МІСЦЕ КОПАТИ

бу га га га га

avatar

отож

31 липня 2014 20:46

Гірше чварливих баб. Гидко!

avatar

!

31 липня 2014 22:35

Сегодня на сессии горсовета во время дебатов по вопросу с водоканалом и облэнерго (сразу же после выступления Шекеты) мне, также, как и на пленарных заседаниях в облсовете, большая часть из присутствующих депутатов отказали в праве на выступление (позитивно проголосовали лишь 21 депутат) -- ещё одно доказательство, как наши "любимые" народные избранники делают всё для народа (Буковинцев)!!!

Желающие познакомиться с моими последними КРИТИЧЕСКИМИ статьями (с картинками и видеорепортажами), а их уже 16 (!), могут это сделать по электр. ссылке:

 bukmaidan (затем навести курсор на слово «Блоги»(слева вверху) и щёлкнуть; либо на главной странице над любой моей статьей щёлкнуть на моё имя)

 

Готовлю ещё одну статью "ПРОКУРОР АЛЕКСАНДРОВСКИЙ ПРОТИВ ПРАВА  БУКОВИНЦЕВ НА ЗВЕРНЕННЯ В ЧЕРНОВИЦКУЮ ОБЛПРОКУРАТУРУ. ЕГО ПРОКУРОРСКОЕ КРЕДО -- "ЯЩИК ДОНОСОВ"!"

Геннадий Геков. Независимый гражданский активист, правозащитник, журналист-детектив.

095-474-37-54         [email protected]

 

01.08.2014             0:09

avatar

Геннадий Геков

01 серпня 2014 00:09

Знаете сейчас трудно Украине ,очень трудно. Совет ,всех бывших регионалов надо ГНАТЬ ГНАТЬ ГНАТЬ. Просто подумайте где сейчас наш бывший губ.Папиев ,просто в Израиле,этим всё сказано. ДУМАЙТЕ -!.

avatar

Народу

01 серпня 2014 18:13

Заради об"єктивності варто було би перевірити хто-що та за що отримав при мерові Федорукові.

avatar

Кайло

02 серпня 2014 15:39