Депутати обласної ради поклопотали про додаткове фінансування ремонту театрів, бібліотек і не тільки

Депутати обласної ради поклопотали про додаткове фінансування ремонту театрів, бібліотек і не тільки

04.02.2019, 19:32

Низку депутатських запитів щодо надання фінансової підтримки об’єктам спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міст області розглянули та підтримали народні обранці крайового парламенту Буковини під час засідання 29-ї позачергової сесії.

Так, Світлана Фочук звернулася з проханням про виділення коштів для здійснення заміни віконних та дверних блоків Чернівецького академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. О.Кобилянської та вікон і дверей Чернівецької обласної бібліотеки для дітей, Світлана Масловська – про фінансування ремонтно-реставраційних робіт частини будівлі Чернівецької універсальної наукової бібліотеки ім. Михайла Івасюка, Іван Сорочан – про проведення капітального ремонту приміщення денного стаціонару для дітей-інвалідів Магальського дитячого будинку-інтернату, що у Новоселицькому районі, Андрій Маковей – про капітальний ремонт та утеплення фасаду двох житлових корпусів Нижньо-Станівецького психоневрологічного будинку-інтернату, що у Кіцманському районі.

У свою чергу Степан Мітрік клопотав про виділення коштів на перекриття даху та заміну вікон і зовнішніх дверей Чернівецького академічного обласного театру ляльок, Юрій Гавриляк порушив питання збереження відділення ВАТ «Ощадбанк» у селах Мигово та Велике Вижницького району, Михайло Чорней – питання забезпечення сировиною суб’єктів підприємницької діяльності, які займаються виробництвом паливних брикетів та пелет.

Про надання коштів на облаштування поліцейських станцій у с.Їжівці та смт. Красноїльськ Сторожинецького району йшлося у запиті Василя Любимського, про проведення ремонту на ділянці дороги загального користування місцевого значення О26168 між населеними пунктами Бобівці та Драчинці – в окремому запиті Світлани Фочук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На першочерговий ремонт історичних приміщень закладів культури у Чернівцях необхідно 20 мільйонів гривень

1