Депутати 'НУ' в облраді влаштувалися лакеями “Партії регіонів” - Москаль

Депутати "НУ" в облраді влаштувалися лакеями “Партії регіонів” - Москаль

20.03.2012, 17:36

Народний депутат Геннадій Москаль звернувся до голови політради партії “Наша Україна” Валентина Наливайченка з проханням розібратися в ситуації, що склалася в Чернівецькій обласній організації “Нашої України”. Голова якої разом із обласними та міськими депутатами влилися в більшість із “Партією регіонів” і перетворилися на “протухлих тушок”. Депутати від “НУ” синхронно голосують із владною більшістю, зрадивши свої передвиборні обіцянки про протистояння режиму “Партії регіонів”.

– Прошу вас винести дане питання на політраду партії, виключити з її лав депутатів обласної міської та ряду районних рад Чернівецької області, ініціювати перевибори керівного складу обласної та міської організацій “Нашої України” в Чернівецькій області, – закликає Г.Москаль В.Наливайченка. – Крім того, раджу вам, шановний Валентине Олександровичу, поменше ходити на ток-шоу і не дурити людей, розповідаючи про спроможність “Нашої України” протистояти нинішньому режиму. Як можна давати відсіч владі за ситуації, коли абсолютна більшість депутатів від “НУ” в Чернівецькій області влаштувалися лакеями “ПР”?..

Про це повідомляє прес-служба нардепа.



КОМЕНТАРІ (7)

Москаль ліг під Яценюка і ще щось каже про лакеїв. Смішно.

avatar

некрілик

20 березня 2012 15:49

А хіба сам Москаль не був у НУ? Але ліг під тих, хто більше заплатив: мудрагель

avatar

Хохол

20 березня 2012 17:30

Це фрейдівщина якась. НУ лягла, а звинувачують Москаля. Типова ситуація у психоаналітиці

avatar

Психоаналітик

20 березня 2012 18:23

Цікаво, це він мав на увазі Кібіча? Свого друга та партнера. Чи може Павлюка малого, батько якого не раз допомагав йому у 90-х.

avatar

К

20 березня 2012 18:37

От тата мого прошу не приплітати! Це достойна людина, добрий сім"янин та патріот! Якщо я сам лакей, то це ще не означає, що й Віктор Ігоревич Павлюк теж лакей! І взагалі цей Бурбак з Каспруком забули, як їм Віктор Ігоревич в буремні 90-і допомагав!

avatar

Михайло Павлюк

21 березня 2012 16:29

Хто б говорив - "протухла тушка"!

avatar

свободівець

21 березня 2012 17:02

%) Ідіоти, Ви ж лопнете від жовчі. Попередній пост не писав. Писати під заявами нардепа не буду. Свою позицію скажу йому при зустрічі.

avatar

М.П.

22 березня 2012 14:41