'Депутати 'Народного фронту' працюють, а не ляпають язиками на ефірах та мітингах': Максим Бурбак абсолютний лідер рейтингу депутатської активності в липні 2017

"Депутати "Народного фронту" працюють, а не ляпають язиками на ефірах та мітингах": Максим Бурбак абсолютний лідер рейтингу депутатської активності в липні 2017

15.08.2017, 14:54

За результатами аналізу роботи депутатів мажоритарників у липні, який провела ГО "Опора", у трійці лідерів - депутати від "Народного Фронту". За сукупністю усіх показників депутатської активності в липні 2017 року лідирує Максим Бурбак з Чернівецької області (фракція політичної партії "Народний фронт").

Протягом останнього місяця він не пропустив жодного пленарного засідання, зареєстрував 2 проекти постанови та 2 законопроекти. Один із попередньо поданих Максимом Бурбаком законопроектів, у липні став чинним актом. Депутатом було подано 1 запит щодо проблеми округу та 14 разів він виступав під час пленарних засідань. У порівнянні з іншими місяцями, дещо менше проявлялась активність депутата в окрузі. Він не проводив особистих прийомів, проте 8 разів відвідував округ. Також депутат цього місяця звітував про роботу в парламенті в місцевих ЗМІ.

Крім нього топові позиції в загальному липневому рейтингу зайняли Михайло Бондар та Анатолій Дирів з фракції "Народного фронту". 

І це вкотре доводить, що в "Народному фронті" депутати працюють, а не просто ляпають язиками на ефірах та мітингах, - прокоментував результати аналізу Максим Бурбак. 

ПРО РЕЙТИНГ
 
Громадянська мережа ОПОРА продовжує досліджувати діяльність народних депутатів, обраних в одномандатних мажоритарних округах. У 2017 році об'єктами моніторингу стали 88 народних обранців (у 2015 році моніторингу підлягали 36 депутатів, в 2016 році – 105). Діяльність відібраних для моніторингу депутатів аналізується за двома ключовими показниками: законотворча робота в парламенті та активність у виборчому окрузі. На основі оцінювання й узагальнення 23 критеріїв активності формується щомісячний рейтинг 88 народних депутатів за 100-бальною шкалою (депутат з найкращими показниками отримує 100 балів). Детальніше про методологію дивіться тут
 
Лідери рейтингу за окремими показниками
 
Натомість за окремо взятими показниками активності лідери рейтингу дещо відрізняються. Сергій Каплін з фракції партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" був у липні найактивніший за показниками парламентської роботи (хоча в загальному рейтингу місяця займає 6 позицію). А його однопартієць Іван Рибак є лідером за показниками роботи в окрузі (хоча займає 9 місце в загальному місячному рейтингу). 
 
 
 
1


КОМЕНТАРІ (3)

П.Чорней,тебе юмора не занимать.Рассмешил.Честно бабло отбиваешь.

avatar

Санітар лісу

15 серпня 2017 14:57

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

Сева Неновгородцев

15 серпня 2017 16:47

Пресмыкающиеся имеют место в нашем мире.К сожалению гады плодятся и периодически меняют кожу.

avatar

Санітар лісу Севе

15 серпня 2017 17:58