Депутати місцевих рад всіх рівнів Хотинського району від ВО 'Батьківщина' взяли участь у санітарній очистці території та благоустрою населених пунктів району.

Депутати місцевих рад всіх рівнів Хотинського району від ВО "Батьківщина" взяли участь у санітарній очистці території та благоустрою населених пунктів району.

31.10.2011, 19:10

Виявивши громадську активність силами свідомих партійців організовано санітарну очистку та благоустрій дворів, проведено упорядкування територій біля пам’ятників, прибирання територій парків від опалого листя, дезинфекцію та ремонт громадських криниць.

Це нова традиція, — розповіла кореспонденту bnbnews керівник громадської приймальні Хотинської районної партійної організації ВО "Батьківщина" Люта Марія Василівна. — Це наша власна ініціатива, тобто нас ніхто не примушує, все розраховано на свідомість самої людини. Ми хочемо продемонструвати, що силами простих свідомих громадян ми можемо покращити наше життя. Ми дбаємо про нашу землю і намагаємося долучити до цього якомога більше людей. А головне ми подаємо приклад для наслідування нашій молоді.

Захід слугує підтвердження слів голови Обласної партійної організації ВО "Батьківщина" Івана Мунтяна про незламність і нездоланність партії. Опозиціонери не тільки борються із узурпаторським режимом, але й докладають максимум зусиль до вирішення нагальних проблем простих громадян. 

Метою заходу є забезпечення утримання територій населених пунктів у належному стані, їх санітарного очищення, збереження об'єктів загального користування та створення умов, сприятливих для життєдіяльності населення.