Депутати міськради закупили за 400 тисяч два 'УРАЛи' і два 'УАЗи' для військовослужбовців, а Роман Ванзуряк роздобув ще 16

Депутати міськради закупили за 400 тисяч два "УРАЛи" і два "УАЗи" для військовослужбовців, а Роман Ванзуряк роздобув ще 16

29.08.2014, 16:18

Група депутатів Чернівецької міської ради закупила чотири автомобілі для військовослужбовців 24-ї окремої механізованої бригади, які тренуються на полігоні в Яворові на Львівщині та готуються до відправлення в зону АТО. У п’ятницю обранці під міськрадою показали журналістам вантажівки, які поїдуть на Львівщину.

Два "УРАЛи" і два "УАЗи" обранці придбали за свої кошти - а це майже 400 тисяч гривень. До ініціативи фінансово долучилися депутати Володимир Жаровський, Валерій Чинуш, В’ячеслав Кишлярук, Михайло Гросу, Ігор Баскевич, Олег Вікнянський, депутат облради Юрій Кушнір та ще декілька підприємців.

За словами обранців, стан закуплених автомобілів відмінний. Автомобілі було відремонтовано та освячено, повідомили у прес-службі Чернівецької міської ради.

"Ми вирішили підтримати батальйон, в якому нині служить наш колега депутат Василь Максимюк", - сказав Валерій Чинуш.

Автомобілі відправлять на Львівщину сьогодні, 29 серпня.

16 транспортних засобів уже найближчим часом буде передано буковинським військовим і прикордонникам у зону АТО. Про це повідомив губернатор Буковини Роман Ванзуряк на своїй сторінці у facebook.

«Попросив відповідних людей так, що вони не змогли мені відмовити. Спрацювали представники юстиції, митники, податківці. Спрацювали швидко і в рамках правового поля. За що їм дякую. Найближчим часом залагодимо останні деталі і буде офіційне повідомлення. Можливо деякі з цих машин доведеться підлатати, але, думаю, ми ці питання оперативно вирішимо», – написав Роман Ванзуряк.

Джерело: molbuk.ua, прес-служба міської ради та promin.cv.ua



1


КОМЕНТАРІ (1)

Этот Чинуш дешовый хамелион . А Юра Кушнир отдаёт свою коллекцию машин. Он забыл как проплачивал антимайдан. Подстилка папиевская.

avatar

Солдатам в АТО

29 серпня 2014 21:26