Депутати міської ради не захотіли розглядати питання про продовження оренди з підприємцями 5-го сектору

Депутати міської ради не захотіли розглядати питання про продовження оренди з підприємцями 5-го сектору

01.07.2013, 16:44

37-ма сесія Чернівецької міської ради 6-го скликання не обійшлась без питання реконструкції 5-го сектору Калинівського ринку, зі зверненням підприємців комунального підприємства, ще до початку розгляду питань порядку денного, виступила голова профспілки з проханням не розпочинати вивіз контейнерів після 4го серпня, як було домовлено раніше, а дійти згоди з підприємцями та провести реконструкцію без припинення роботи сектору.

Марія Філіпчук, голова профспілки підприємців «Калинівського ринку»:

«Не руйнувати робочі місця підприємців, продовжити з ними договори оренди поки не буде затверджено проект реконструкції 5го сектору відповідними службами та не обговорено даний проект з підприємцями калинівського ринку.»

Проте розгляд прохання голови профспілки на цій сесії більшістю голосів було не підтримано.

Після цього депутати перейшли до порядку денного. Зокрема першим було питання внесення змін до міського бюджету на поточний рік та враховуючи фактичні очікувані надходження, внески від учасників, які візьмуть участь в Петрівському ярмарку збільшити обсяг доходів і видатків цільового фонду соціального розвитку міста на суму майже 93,5 тисячі гривень і відповідно збільшити видатки на оплату витрат пов’язаних з проведенням міського свята. Більшістю голосів це питання було підтримане.

Ряд наступних питань, які розглядались під час 37-ї сесії 6-го скликання стосувались договорів оренди, продажу та виділення земельних ділянок. Також розглянули й вихід спортивно-оздоровчого підприємства «Буковина» зі співвласників «Льодової арени – Чернівці», зокрема його знову розглядатимуть вже у серпні.

За матеріалами Дар’я Товпіч. Телеканал «Чернівці».

1