Депутати Чесанов і Кедь безкоштовно годуватимуть чернівецьких пенсіонерів, Легіневич роздаватиме секонд-хенд, а Бешлей контролюватиме їх роботу

Депутати Чесанов і Кедь безкоштовно годуватимуть чернівецьких пенсіонерів, Легіневич роздаватиме секонд-хенд, а Бешлей контролюватиме їх роботу

29.04.2014, 14:45

Депутати-тушки Чернівецької міської ради почали любити пенсіонерів. Вони привели їх до міської ради, аби змусити колег голосувати за продовження соціальних проїзних з прізвищем «Михайлішин». Бо останній хоче йти на мери. Пенсіонери прийшли. А тепер ті, хто купує квитки у маршрутках, чекають росту цін на проїзд. Депутатам однаково – вони не їздять у громадському транспорті. Але їм не однаково до бід. Аби трохи допомогти людям похилого віку, власник ресторану «Сорбонна», депутат Чесанов, раз на тиждень буде годувати пенсіонерів у своєму закладі безкоштовно. Заходьте у «Сорбонну», яка розташована на вулиці Університетській.

Не відстає від свого колеги у доброчинності й депутат Кедь. Він також годуватиме пенсіонерів у своєму ресторані «Квінто», який знаходиться на розі вулиці О. Кобилянської та О. Доброго. Аби створити зручності для пенсіонерів і якнайбільше їх прогодувати за день, депутат Кедь навіть біля свого ресторану спорудив літній майданчик. Подібний майданчик для пенсіонерів спорудив і власник «Сорбонни», депутат Чесанов.

Разом з Кедем до доброї справи долучилася й його теща, депутат Марія Іванюк, яка є директором універсаму «Жовтневий», де також розташовані харчувальні заклади. То вона може прогодувати безкоштовно на проспекті Незалежності і навколо нього.

Також вирішив допомогти пенсіонерам депутат Легіневич, який займається секонд-хендом. Щопонеділка у його магазинах кожен пенсіонер може взяти собі по 3 кг речей безкоштовно.

Контроль за виконанням благодійних зобов’язань депутатів перед пенсіонерами бере на себе депутат Бешлей.

Дорогі пенсіонери, якщо Вас не годують у закладах названих депутатів безкоштовно, не одягають у секонд-хендах, звертайтеся до цих депутатів у міськраду щодня з 9.00 до 18.00, окрім суботи та неділі.

Джерело: chas.cv.ua

BukNews наразі перевіряє цю інформацію.

Тим часом останні події в місті встиг прокоментувати відомий інтернет-опришок Іван Трач. 

1


КОМЕНТАРІ (8)

В журналістів поїхала криша!

avatar

Петро

29 квітня 2014 12:38

в Чернівцях не має журналісті! лише продажні курви такі як пелех, єреміца,юрась,забродський.....

а якщо ви вважаєте що є чесний журналіст напишіть тут його прізвище ,розслідування по фактах що допомогля буковинцям в статтях що доведені судом

avatar

до Петра

29 квітня 2014 12:43

Маячня від ЗАБОМБОННОГО журналіста Петра Чупакабровича.

Петре,треба твою газету перейменувати за новий курсом долляра. Бо буде не ЧАС 7800 ,а ЧАС 11000 чи ЧАС 12000

avatar

ЧАС БОМБОНІВ 7800

29 квітня 2014 13:20

в Чернівцях не має журналісті! лише продажні курви такі як пелех, єреміца,юрась,зарайський.....

 

і не треба виправляті! я забродського сюди не писав

avatar

до Петра

29 квітня 2014 13:22

О-па! Навіть коментарі Чорней виправляє. Це вже занадто. Проститутка вищої категорії.

avatar

Петро

29 квітня 2014 13:43

До речі, Зарайський серед цієї кодли ще більш-менш нормальний.

avatar

Петро

29 квітня 2014 13:47

та вже краще возити пенсіонерів як вони,аніх обкрадати пенсіонерів як бурбак каспрук федорук і К

avatar

жужа

29 квітня 2014 14:33

Зауважте, все що Юрко-Чесний виніс у заголовок - це дієслова, добродія, хто що буде робити і головне робив до тепер. А незалежні журналісти лиш би паскудили. А який іменник від дієслова паскудити?

avatar

Nota Bene

29 квітня 2014 18:17