Депутати Чернівецької обласної ради надали додаткових 9 мільйонів гривень на систему охорони здоров’я Буковини

Депутати Чернівецької обласної ради надали додаткових 9 мільйонів гривень на систему охорони здоров’я Буковини

06.12.2016, 15:40

Чергова сесія Чернівецької обласної ради затвердила подані обласною державною адміністрацією зміни до обласного бюджету на 2016 рік, повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА

Область має додаткові надходження від перевиконання дохідної частини свого бюджету та від отриманням додаткових міжбюджетних трансфертів, розподілених між головними розпорядниками коштів обласного бюджету та окремими місцевими бюджетами.

Найбільше коштів спрямовано лікувальним закладам краю — 9,1 млн. грн. З них на медикаменти — 3,5 млн. грн., придбання медичного обладнання 2,9 млн. грн. Зазначені кошти дадуть можливість забезпечити нормальне функціонування бюджетних установ, належно підготувати їх до роботи в осінньо-зимовий період.

Не залишились без уваги й заходи з підтримки учасників АТО. Надано майже 600 тис. грн. для матеріальної допомоги сім’ям військових, які беруть участь у антитерористичній операції на сході країни, а також мобілізованим воїнам. На кошти з обласного бюджету вони, зокрема, зможуть оздоровитись у місцевому бальнеологічному санаторії «Брусниця». 

1