Депутати Чернівецької міської ради збираються сьогодні, о 20.00, на незавершену 42-гу сесію

Депутати Чернівецької міської ради збираються сьогодні, о 20.00, на незавершену 42-гу сесію

01.12.2013, 20:28

Депутати Чернівецької міської ради мають намір сьогодні продовжити незавершену 42-гу сесію. Наразі з’ясовують, де знаходяться обранці. Станом на 16.00 до участі у сесії зареєструвалося більше 20 депутатів. Як повідомив Олексій Каспрук, сесія відбудеться сьогодні о 20.00 за умови, якщо буде кворум. Крім того, як стало відомо БукІнфо, заяви про вихід з фракції Партії регіонів в Чернівецькій міській раді вже написали п’ять або шість депутатів. Інформація зараз перевіряється.

«Близько 7 депутатів зараз знаходяться або в Києві, або по дорозі з Києва. Коли ми наберемо кворум, ми технічно продовжимо нашу сесію, яка не була закрита у п’ятницю і будемо приймати рішення ті, що стосуються життєдіяльності і політичні, які вимагає від нас громада на чернівецькому майдані», - зазначив Каспрук.

Він повідомив, що для участі в роботі сесії зареєструвалося більше 20 депутатів з усіх фракцій, є й такі, котрі відмовилися брати участь. «Якщо вони на знайдуть у собі відваги виявити свою громадянську позицію, ми оприлюднимо громаді імена цих людей».

«Ми говоримо про те, що намагаємося відновити місцеве самоврядування в Чернівцях», - наголосив Каспрук.

Зазначимо, що на Центральній площі Чернівців ще триває мітинг. Кілька тисяч буковинців вимагають імпічпенту Президента, відставки Уряду, дострокових виборів Парламенту, відставки голови обласної держадміністрації Папієва та його заступників, висловлення недовіри секретареві міськради Михайлішину та розпуску виконкому Чернівецької міської ради.

БукІнфо

1


КОМЕНТАРІ (2)

Юрко, ти тепер такий апологет Федорука як колись був його непримиренним опонентом (дивна метаморфора, але ж не ти перший, Стефанцю гикнулося), а де Микола Трохимович нині? Невже на барикадах? І ще. Давно чомусь не чути про Бурбака.

Скучили:-)

avatar

Чорнею

01 грудня 2013 20:07

Що ж там у мерії? Он-лайн трансляції немає, то переживаю, як там мої любі Каспрук і Курко?

avatar

Любі мої

01 грудня 2013 20:51