Депутати Чернівецької міської ради, які підписали донос на студентів, повинні здати мандати, - нардеп

Депутати Чернівецької міської ради, які підписали донос на студентів, повинні здати мандати, - нардеп

13.01.2014, 15:26

"Список «скотів» це тільки початок. Це я про оприлюднений на сайті http://skoty.info/ список депутатів Чернівецької міської ради, які підписали звернення до прокуратури з вимогою покарати студентів, які просто відвідали позачергову сесію міськради, на якій публічно висловили своє ставлення до «очільника» міста. Ми бачимо, яка одразу пішла негативна реакція, але ми будемо робити це й далі. В мирний спосіб. Після цієї публікації можна говорити, на що перетворилась Чернівецька міська рада – це «скотобаза» (електронна база політичних «діячів» на відповідному сайті. - Авт.). А Віталій Михайлішин – в.о. директора «скотобази». Тому що депутати вчинили безглуздо. Розумію, що заява була продиктована ляльководом Проданом. Хоча він сам залишився збоку, він простий член виконкому, який до цього нічого не має. А вони підписали, навіть не розуміючи, що саме підписують. Найцікавіше, що у деяких з них є діти-студенти. 

Про це народний депутат України Максим Бурбак заявив в інтерв'ю BukNews.  

Мені дивно, що серед підписантів є викладачі вищих навчальних закладів. Це викладач доніс на своїх студентів. Чому хорошому може навчити дитину такий викладач, який насправді хоче її посадити? Це нонсенс! А що казати про «тушок» з фракції «Наша Україна». Ви ж у 2004 році самі були на Майдані. Ви ж самі воювали проти режиму. Що з вами сталося, що тепер ви перетворилися на посіпак режиму? Бешлей, який колись представляв молодь, той таки Сірман... Як вони можуть ходити в Український народний дім, одягати вишиванки і спокійно дивитися людям в очі? Там ні залишків совісті, нічого немає. Тоді визнайте, що ви цинічні політики. Але ж ні! Незабаром вони будуть відзначати День соборності України, вшановувати героїв Крут, виголошувати палкі промови. А всередині порожнеча.

Депутати виправдовуються, що заява стосувалася організаторів, а не студентів…

Так визначтеся з організаторами. Але влада боїться визнати, що це була якраз самоорганізація. Студентів ніхто не закликав, вони самоорганізувалися. Скаржники кажуть, що на сесії були депутати. Звісно були! Там були депутати обласної, депутати міської рад, які брали участь в роботі сесії, були депутати районних в місті Чернівці рад. Усе це - представники чернівецької територіальної громади, які мають право там перебувати. Окремо робиться акцент на приїжджих дітях. Але коли ці самі діти в гуртожитках голосують за «правильних» депутатів, тоді про них не кажуть зневажливо, що вони не місцеві. Їм підсовують червоні ручки, щоб вони проголосували за сонцесяйного Михайлішина. Перепрошую, якщо вони тут вчаться, тут тимчасово прописані, вони мають право голосу, як громадяни своєї країни.

Коли почалися слідчі дії, стало відомо на яку саме статтю органи намагаються вирулити, деякі з депутатів, можливо, схаменулися. Але регламентом не передбачена процедура відкликання підпису. Це окозамилювання. Справу відкрили за фактом заяви і тепер вже не має значення, відкликав хтось свій підпис, чи ні. Не потрібно збирати фракцію «тушок» від «Батьківщини» чи приймати рішення особисто. Вже запізно. Публічно покайтеся і здайте мандат. Це моє особисте бачення виходу з ситуації для підписантів. І тоді, можливо, студенти і громада вам пробачать. Але й це не факт.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Шановні міські депутати! Не займайтесь політиканством, звертаюсь як до опозиції так і до провладних. Займіться містом, засралися сміттям. Місто треба прибирати не лише на центральній площі, хоча і ту засрали місцеві туристи-майданівці. Місто треба підмітати з шостолї ранку. Такого срача я не памятаю.

avatar

Революйіонер

13 січня 2014 14:30

Бойкот "Єврошопу"!!!
avatar

Страйк

13 січня 2014 17:16

Бурбак боїться, що Каспрука, Курка, Івашина та іже з ними таки візьмуть за яй.я

avatar

13 січня 2014 18:01