Депутату Чинушу від 'Рідного міста', який винен Чернівцям мільйон за землю, виділять нову ділянку

Депутату Чинушу від "Рідного міста", який винен Чернівцям мільйон за землю, виділять нову ділянку

01.11.2018, 11:22

Земельну ділянку в оренду на 49 років має намір надати Чернівецька міська рада фірмі депутата від фракції “Рідне місто”. Площу 0,1666 га планується передати ТзОВ “Бізнес-центр  “Буковинський” під будівництво багатоповерхівки.

Проектом документу пропонується погодити ТзОВ “Бізнес-центр  “Буковинський”  (керівник – Валерій Чинуш) поділ орендованої земельної ділянки на вулиці Аксенина, 2-К для будівництва багатоквартирного житлового будинку з кафе швидкого харчування та паркінгом на п’ять окремих земельних ділянок. Про це зазначено у відповідному проекті рішення.

Розгляд питання очікується на черговій сесії міськради 29 листопада.

Окрім того, проектом рішення передбачено надання фірмі депутата Чинуша вказаних земельних ділянок в оренду терміном на 49 років для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

Як раніше повідомлялося, депутат фракції “Рідне місто” Валерій Чинуш упродовж 10 років не може знайти майже 1,2 млн грн, щоби повернути їх до міського бюджету як борг за земельну ділянку.

Джерело: https://tva.ua/

1