Депутатка міськради з чоловіком торгували 'Фольксвагеном' із гуманітарки для ЗСУ

Депутатка міськради з чоловіком торгували "Фольксвагеном" із гуманітарки для ЗСУ

30.05.2022, 15:14

Керівник Чернівецької обласної прокуратури повідомив про підозру депутатці однієї з міських рад Чернівецького району – голові благодійної організації. Також у розкраданні гуманітарної допомоги підозрюється чоловік депутатки – член правління благодійної організації (ч. 3 ст. 201-2 КК України).

За даними слідства, під час воєнного стану депутатка разом зі своїм чоловіком організували незаконну реалізацію гуманітарної допомоги.

Зокрема, подружжя намагалось продати за 4 500 дол. США завезений в якості гуманітарної допомоги в Україну транспортний засіб марки «Volkswagen LT28», призначений для передачі ЗСУ.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюють слідчі СУ ГУНП у Чернівецькій області, за оперативного супроводу УСР в Чернівецькій області ДСР НП України.

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua   

  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.   

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com  

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених ними потреб).  

  Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

1