'Чому собі також такі тушки не поклали?' Депутатці Чернівецької міськради підкинули тушку курки в сесійній залі (+коментар Юлії Сафтенко)

"Чому собі також такі тушки не поклали?" Депутатці Чернівецької міськради підкинули тушку курки в сесійній залі (+коментар Юлії Сафтенко)

19.03.2018, 11:13

Сьогодні - позачергова сесія Чернівецької міської ради.

До початку засідання, на місці депутатки Юлії Сафтенко, яка, нагадаємо, вже позафракційна, з'явилася тушка курки та напис: "Перша тушка міської ради".

Юлія Сафтенко зайшовши до зали та зайнявши своє депутатське місце, тушку курки та напис жбурнула на підлогу.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Народний контроль" хоче скликати позачергову сесію для повторного розгляду питання, через яке Сафтенко виключили з фракції

Щойно прийшли депутати з фракції "Народного контролю" Юлія звернулася до Михайла Яринича з питанням, навіщо вони це зробили:  "Чому собі також такі тушки не поклали?" - зауважила депутатка своїм колишнім однофракційцям. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після виборів "Народний контроль" перебував у жорсткій опозиції до фракції "Рідне місто", проте нині голосує в унісон з Василем Проданом, - Сафтенко

 

Раніше повідомлялося, що Юлію Сафтенко виключили з фракції. Про це заявив голова фракції "Народний контроль" у Чернівецькій міській раді Михайло Яринич. Причиною стало те, що депутатка не підтримала звернення Чернівецької міської ради 7 скликання до Верховної Ради України щодо засудження дій правоохоронців при розгоні наметового містечка під Радою.

Депутатка ж повідомила, що вийшла з фракції "Народний контроль" у Чернівецькій міській раді і стала позафракційною. Хоча мандат здавати не буде. 

 Нагадаємо, депутатка наприкінці минулого тижня заявила, що проти неї почалась війна у сесійній залі.

Депутатка прокоментувала цю ситуацію журналістам Інформаційного агентства АСС: 

"Для мене це убогість. Справжні чоловіки не роблять таке, на що самі заслуговують. Адже у 2015 році, коли Ярослав Петришин підтримав  керівника фракції "Рідне місто" Василя Продана на посаду секретаря міської ради, мої однопартійці пропонували тушку курки залишити на місці Петришина. Я тоді була проти такого вчинку, адже вважаю це негідним вчинком. Тепер вони зробили таке мені. Навіть смішно", - пояснює Юлія Сафтенко цю ситуацію. 

Депутатка зізнається, найгірше у цій тушці - це неприємний запах, який змусив її скинути курку на підлогу. 

"Який вчинок - такий і запах", - підсумувала Юлія Сафтенко.

Все ж депутатка залишилася на своєму робочому місці, вона готова працювати, навіть більше, запевняє, готова і до наступних провокацій. 

"Я бажаю людям добра. Якщо вони, дорослі чоловіки, не можуть сприйняти нормально те, що я виходжу з фракції - то це їхні проблеми, а не мої. До війни готова. Мене попереджали, що вони будуть йти проти мене, лунали погрози, але мене цим не зламати", - запевнила депутатка. 

 Фото: Стоп кадр з трансляції ТВА  

Джерело: http://acc.cv.ua/  та ТВА

1


КОМЕНТАРІ (9)

Ось так, пані сафтенкУ, буде постійно. "Земля горітиме" під ногами "тушки" і "фронтової політичної хвойди"...

avatar

Юрій

19 березня 2018 11:22

Ну как она развела всех,особенно лысого черта васю.Все бегали надрачивали, а она оказалась кулявлобной промокашкой.

avatar

БРАВО

19 березня 2018 11:47

Народний бурбафронт то звичайно є онко нашого краю. Але це вже занадто, все ж таки жінка. Раніше тільки за Бурбаком була слава "воїна з жінками".

avatar

Денісова

19 березня 2018 11:47

Що ж показали себе депутати від так званого Народного контролю у всій красі. Якось не звертав на них уваги раніше. знав, що лягли під Продана, але це проходило якось другим планом. А тепер справжні тушки Петришин. Яринич. Гончарюк заставили звернути на себе увагу. Мало того, що самі продажні тушки, так щк й чоловіки нікчемні.  

avatar

Кирило

19 березня 2018 13:52

Сафтенко, склади мандат

avatar

19 березня 2018 14:17

Сафтенку ти убога!!!Ти як жінка морально убога,так з тобою буде завжди !!!

avatar

Іван

19 березня 2018 15:01

Вона найгірший депутат і керівник культури, якого тільки можна уявити. Їй не місце ні у сесійній залі, ні на посаді. Нехай напише заяву і повертається працювати на ТВА. 

avatar

19 березня 2018 16:24

Таке чмо і на ТВА вже не потрібне...

avatar

Юрій

19 березня 2018 18:35

Тепер чекаємо на курку в обласній раді для Олі Кобевко !!!

avatar

Василь

20 березня 2018 09:30