Табачнік, Бурбак, Ванзуряк, Пишний, Продан, Федорук, Фищук і Яценюк не голосували за призначення Сергеєва у Нацраду

Табачнік, Бурбак, Ванзуряк, Пишний, Продан, Федорук, Фищук і Яценюк не голосували за призначення Сергеєва у Нацраду

04.07.2013, 20:36

Депутатська група «Буковина» «прокатала» буковинця (депутати не голосували за призначення Сергеєва у Нацраду з питань телебачення і радіомовлення).

Вранці 4 липня Верховна Рада України призначила членом Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Вікторію Гіоргіевскую. Під час голосування за кандидатуру від КПУ Вікторію Гіоргіевскую проголосувало 245 народних депутатів.

Наш земляк, генеральний директор МТРК «Чернівці» Геннадій Сергеєв, кандидатуру якого висувала Незалежна асоціація телерадіомовників, не набрав неохідної кількості голосів.

Цікаво, що лише три депутати Верховної Ради України – вихідці з Буковини (Г. Москаль, А.Семенюк, Г.Федоряк) підтримали Сергеєва.

Дивує, чому депутати міжфракційної групи «Буковина» не проявила буковинського патріотизму, про який так багато говорять і не дали можливості Чернівецькій області мати свого представника у Нацраді. І на якому місці закінчується цей буковинський патріотизм?

Результати голосування депутатів-вихідців з Буковини за кандидатуру Г.Сергеєва:

«Партія регонів»:

Мирний І.      утримався                            Семенюк А.   за

Табачнік Я.    не голосував                       Федоряк Г.    за

 

«Батьківщина»:

Бурбак М.       не голосував    

Москаль Г.    за

Петренко П.  відсутній            

Пишний А.    не голосував

Федорук М.   не голосував

Фищук О.     не голосував      

Яценюк А.    не голосував

 

УДАР

Матіос М.      відсутня            

Продан О.     не голосувала

Ванзуряк Р.    не голосував

Всі результати голосування: http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=2002

 Автор: Віктор Грицак

Результати голосування прокоментувала у ФБ Лариса Сергеєва (ТРК «Чернівці»):  «Якщо ви мали на увазі посаду члена нацради з питань телебачення та радіомовлення, то сьогодні на цю посаду було обрано комуністку Георгієвську, прес-секретаря, який ні дня не працював ані на телебаченні, а ні на радіо. ПРОФФЕСІОНАЛ:). Політичне голосування... Опозиція не голосувала взагалі. Все по нулях, а регіонали домовилися з комуністами. Маємо таку нацраду, що навіть з великої літери писати не хочеться. Якщо би обирали профі посада була б, як ви пишете, в кишені. А так - обирають кишенькових...

 

5 липня о 12.00 на «Телекритиці» - чат з Геннадієм Сергєєвим 

5 липня о 12.00 на http://chat.telekritika.ua відбудеться чат-конференція з головою правління Незалежної асоціації мовників (НАМ) Геннадієм Сергєєвим на тему: «Впровадження цифрового мовлення і регіональні мовники».

До обговорення пропонуються питання: чи прозоро відбувається «доукомплектування» Національної ради з питань телебачення і радіомовлення; як регіональним мовникам вижити в еру цифрового мовлення; як створити успішну регіональну телерадіокомпанію; плани НАМ та інші. 

Ці та інші питання пропонуємо обговорити з Геннадієм Сергєєвим 5 липня 2013 року. 

Свої запитання ви можете вже зараз ставити в коментарях до цього анонсу.

Біографічна довідка:

Геннадій Сергєєв народився у Львові. Закінчив Санкт-Петербурзький технологічний інститут, пізніше - Міжрегіональну академію управління персоналом. Починав трудову біографію з посади інженера на Чернівецькому радіотелевізійному передавальному центрі. 

Був директором представництва телеканалу ICTV у Чернівцях, з 2001 року - директор МТРК «Чернівці».

З 2002 року - член правління Незалежної асоціації мовників (НАМ), а з 2006 року - незмінний голова правління НАМ. Кандидат в члени Нацради від НАМ у 2013 році.

«Телекритика»

1


КОМЕНТАРІ (3)

А чому тут дивуватись? Під час нещодавніх виборів телеканал "Чернівці" під орудою пана Сергеєва ревно прославляв партію влади і особисто і.о. мера Михайлішина. Неможливо дивитись було новини. То чого Федорук має за Сергеєва голосувати?

avatar

Кирило

04 липня 2013 15:42

Так кушать же хочєцца..

avatar

Гена

04 липня 2013 17:57

Тільки на Горука надія !

avatar

Знаючий

04 липня 2013 19:50