Депутатська більшість Чернівецької міськради, яку очолює Василь Продан, має на меті продемонструвати недієздатність місцевої влади

Депутатська більшість Чернівецької міськради, яку очолює Василь Продан, має на меті продемонструвати недієздатність місцевої влади

15.02.2017, 14:41

Таку думку в ефірі програми "Майдан" на телеканалі "Чернівецький промінь" у вівторок висловив міський голова Олексій Каспрук. 

Зокрема, посадовець заявив, що депутати, які входили до попереднього скликання міської ради, були "більш незалежними у прийнятті рішень", ніж обранці чинного скликання.

"Ці конфлікти, які тривають у міськраді - для мене як другий шлюб. Я мав можливість працювати і з попереднім скликанням, і в нас таких питань не виникало. Тому що було значно більше людей, які були незалежними у своїх думках, у прийнятті рішень. На сьогодні центри прийняття рішень, на жаль, знаходяться не в сесійній залі. Це або партійне керівництво вказує багатьом фракціям, як голосувати, або інші якісь мотиватори", - повідомив Каспрук.

Він вважає, що попри тривалі дискусії на сесіях міської ради, результати голосування за найбільш гучні рішення є заздалегідь відомими.

"Я розумію завдання депутатської більшості, і Василя Продана, який її очолює - про те, щоб зробити максимальну роботу в місті - блокувати, щоб все відбувалося по сценарію "Чим гірше, тим краще", щоб показати, як місцева влада не працює, і не справляється з викликами, і готувати собі політичний майданчик на наступних виборах. І слава Богу, не дуже це виходить", - сказав міський голова.

molbuk.ua

1