Депутатка Чернівецької обласної ради Любов Годнюк: 'Якби ви бачили, з якою повагою і шаною американські конгресмени, сенатори ставляться до Івана Миколайовича Мунтяна' (оновлено)

Депутатка Чернівецької обласної ради Любов Годнюк: "Якби ви бачили, з якою повагою і шаною американські конгресмени, сенатори ставляться до Івана Миколайовича Мунтяна" (оновлено)

17.02.2018, 15:08

Депутатка Чернівецької обласної ради, Любов Годнюк, у програмі "Суть речей" на Радіо 10 розповіла про Національний молитовний сніданок з президентом США, який збирає тисячі гостей з усього світу

Любов Годнюк: Цей захід – набагато вищий від слова снідати. Сьогодні я прочитала такий критичний коментар, що треба снідати і молитися в Україні. Це представницький захід, де представляють державу, де люди домовляються про допомогу Україні. І Президент Америки чітко заявив, що США буде підтримувати країни, які потерпають від зовнішніх агресорів. А сьогодні Україна якраз потерпає від зовнішнього агресора. Україна має обов’язково брати участь у таких заходах і має мати відповідне представництво у таких заходах.

Слухач: чи отримали ви благодать Божу після сніданку з Трампом та Іваном Миколайовичем?

Любов Годнюк: Так, я отримала заряд величезної потужної енергетики, я побачила, як живуть у країні з демократичними цінностями, я відчула і почула, які цінності сповідають сьогодні найпотужніші лідери різних держав світу, я спілкувалася з людьми, з якими хотіла.  Сарказм з цього приводу я не сприймаю. Якщо б слухач бачив, з якою повагою і шаною американські конгресмени, сенатори ставляться до Івана Миколайовича, то я думаю, ви б змінили свою думку і не писали б такого.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат Чернівецької обласної ради взяла участь у Національному молитовному сніданку за участі президента США

Слухач: Були думки створити молитовні сніданки Буковини, чи готові допомогти організувати це все?

Любов Годнюк:Дякую вам за вашу небайдужість. Є такі проекти, є такі напрацювання і я переконана в тому, що і наш досвід буде корисним для цього. Це моя мрія, щоб на Буковині всі депутати взялися за руки, всі представники влади, різних гілок, представники різних конфесій, взялися за руки і не закликали ламати когось через коліно і рушити храми, а будувати один духовний цілісний храм.  Я готова стати членом оргкомітету такого заходу.

Людмила Григорчук: Що треба для цього?

Любов Годнюк:Потрібна воля і організаційна стійкість. Не зважаючи ні на що, провести такий захід. До речі, сьогодні у Верховній раді є група депутатів, які щотижня організовують для себе молитовні сніданки, вони снідають, вивчають Біблію, говорять про моральні цінності, обговорюють різні біблійні історії, потім вони організовують Національний український сніданок. Вони співпрацюють, хоч ще вчора десь в ефірі телеканалу чубилися, дискутували. Життя має бути відділене від політики. Треба дорожити думкою один одного, втілювати в життя свої проекти у порядку робочому, а в душі мати любов, мати бажання.

Людмила Григорчук: Можливо і вам треба організувати у обласній раді такі сніданки?

Любов Годнюк:Ми про це подумаємо, я задумувалася над цим і це викликало в мене щиру посмішку.

Джерело: http://acc.cv.ua/ 

Буковинська учасниця Молитовного сніданку у США: «Це захід, на якому Україна повинна бути обов'язково присутньою»

Депутат Чернівецької облради Любов Годнюк розповіла про особливості 66-го молитовного сніданку в ефірі «Радіо 10»

Нещодавно у США відбувся 66-й молитовний сніданок за участі лідерів багатьох країн світу, зокрема й України. Від Чернівецької області участь у заході уже не вперше взяли представники обласної ради: голова крайового парламенту Іван Мунтян та депутати, серед яких – Любов Годнюк. Про особливості молитовного сніданку та власні враження від побаченого і почутого вона розповіла глядачам в ефірі Радіо-10.

Любов Годнюк, яка вже має досвід участі в Українському молитовному сніданку, котрий в Україні проходив уп’яте минулого року, зазначила, що подія має загалом приватний характер та складається з низки різних заходів, які відбуваються впродовж чотирьох днів у столиці США Вашингтоні. За її словами, молитовний сніданок – це не просто сніданок, учасники якого збираються, щоб просто поїсти. В першу чергу лідери з усього світу їдуть туди, щоб повідомити про свої проблеми, домовитися про взаємодопомогу й окреслити шляхи вирішення цих проблем. «Єдність і висока політична культура - з цим потрібно їхати на цю подію», – переконана Любов Годнюк. Тож буковинка наголосила, що інформація, розповсюджена у соцмережах стосовно того, що «це дуже дорого та вишукано» – фейкова. «Усе проходить дуже скромно й стримано, але організовано на високому рівні, що є дуже доречним», – каже депутат.

Прикметно, що у складі української делегації єдиними представниками обласного рівня були саме буковинці. «Я захоплююся позицією нашого голови Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна і тим, як його там сприймають, - каже Любов Годнюк. - Влада США, сенатори, конгресмени та інші відомі політичні діячі настільки по-людськи, з розумінням, з повагою ставляться до цієї людини… Це просто вражає!»

Також депутат розповіла, що головна подія чотириденного заходу відбулася 8 лютого, а 7 лютого буковинці отримали нагоду побувати на міжнародному ланчі з лідерами різних країн світу: «За увесь час перебування на цій великій визначній події я отримала можливість почути багато дуже змістовних вражаючих промов. Найбільше вразила промова Сестри Розмарі, яка всією душею вболіває за свою країну. Також випала чудова нагода почути сина великої жінки Беназір Бхутто, яка опікувалася своїм народом і сповідувала великі демократичні цінності».

«Основний меседж: «Ми маємо діяти, жити і перемагати разом! А головним партнером і другом при цьому має бути для нас Бог! Побудова країни на біблійних цінностях, єднання навколо духовних речей має стати фундаментом, захистом від внутрішніх і зовнішніх конфліктів, умовою процвітання. Цей шлях пройшли США та багато інших країн. «Американці - нація віруюча», - так називалася промова Дональда Трампа. Вся вона була побудована на культі християнських моральних цінностей», - каже Любов Годнюк.

Глибоко вразила її й історія двох представників американського конгресу, які входять до різних політичних об’єднань, але це їм не заважає товаришувати. Якщо вдень на політичному ринзі у них виникають якість політичні баталії, то ввечері вони ходять один до одного в гості, грають в гольф, разом моляться. «Це повинно стати зразком для нашого депутатського корпусу, - вважає буковинка. - Адже американці чітко розмежовують політику і приватне життя, що свідчить про високу моральну і політичну культуру цієї нації».

Відчула буковинська депутатка й дуже гарне ставлення до українців: «Нас сприймають як націю. Нас поважають… Відчувалася дуже велика моральна підтримка протягом усіх днів».

«Я отримала заряд величезної потужної енергетики, - підсумовує буковинська учасниця події. - Я побачила як живуть в країні зі справжніми демократичними цінностями. Я дізналася, які з цих цінностей сьогодні сповідують лідери найсильніших держав… Я почула, як вирішуються проблеми, які сьогодні є і в нас. Це захід, на якому Україна повинна бути обов'язково присутньою, особливо в такий складний для нас час. Адже саме там ми можемо гідно представити нашу державу і домовитися про підтримку та допомогу. Президент США на молитовному сніданку чітко дав зрозуміти, що вони будуть підтримувати ті країни, які потерпають від зовнішнього агресора. Тому Україна обов'язково повинна брати участь у таких заходах з відповідними представниками».

Фото: FB-cторінка та сайт Чернівецької облради

Джерело: http://novynybukovyny.com.ua/news/community/bukovinska_uchasnitsya_molitovnogo_snidanku_u_ssha_tse_zahid_na_yakomu_ukraina_povinna_buti_obovyazkovo_prisutnoyu_10532/

1


КОМЕНТАРІ (10)

Не  надо  тапять  чувство  меры! О  сектизме  Мунтяна  знает вся  Буковина. Его веру  можно  понять,в  какой-то мере приветствовать.  Но!!!  В  полной  нищете  обитателей Буковины  везти миллионы  в  богатейшую  страну  мира,  чтобы "засветить" свои  телеса (но,  не УМ),  ПРЕСТУПНО!!!  Тем  более  Ваи,  представителям  людей,  доверивших  ВАМ  ВЛАСТЬ. Уверен,  их толерантность  и воспитание,  позволяло  им  только  улыбаться,  а  не  ВОСПИТЫВАТЬ  ВАС.   В области  море  нуждающихся, больных детей  и уч.АТО,...  Им  бы   ТАКИЕ  БЕШЕННЫЕ деньги  не  помешали,  а  кому-то  спасли  бы  ЖИЗНЬ!

avatar

НВ

17 лютого 2018 15:51

Сенатори, конгресмени США з великою повагою ставляться не до Івана Миколайовича, а до України, Буковини. Соромно Годнюк цього не розуміти.

avatar

Джон

17 лютого 2018 17:29

      Аркадий Казимирский был генеральным директором ТРК "БУКОВИНА" в 1979-1997 годах и в 2003-2007 годах (вместе 24 года творческой работы). Именно он, перед своим уходом на пенсию, протежировал Годнюк на высшую руководящую должность ОГТРК. Но, уже через два года резко поменял своё мнение: "Самой большой ошибкой в моей жизни было то, что я своими руками усадил в кресло директора ОДТРК очень циничную, коварную, лживую до костей, с авторитарными замашками Любу ГоднюкДля неё нет ничего святого. Ради карьеры, желания пролезть как можно выше она готова на что угодно. И мне очень обидно, что, выслуживаясь перед властью, всего лишь за два года Годнюк успела всё то хорошее, что было нелегко наработано за многие годы, превратить в средство личной наживы и в рупор любой власти! И мне очень жаль всех журналистов ТРК (молодых и уже зрелых), которые не могут использовать свой талант по назначению и творчески развиваться дальше, а вынуждены пиарить и превозносить саму Годнюк и всех на кого она укажет. И также топить тех, кто не угоден ей и власти".

        Могу добавить, что Папиев публично (во время областных сессий), целуясь прямо на сцене, дважды вручал Годнюк ордена и огромные букеты цветов от Януковича за сумлінну працю на благо влади.

        Затем, быстро перекрасившись, Люба уже оказалась в строю Порошенко у областного бюджетного корыта – глава постоянной депутатской комиссии коммунального имущества на Буковине (самое доходное место в облсовете!). Кстати, этому поспособствовал ярый регионал бывший глава Буковинского парламента М. Гайничеру.

 

         Уже месяцев девять Годнюк всячески, проводит свою собственную предвыборную компанию в Верховный Совет Украины. Причём, в одном выборном округе с М. Бурбаком. Именно по этой причине, чтобы серъёзно помешать своей конкурентке, Бурбак приложил все свои усилия и свергнул с трона масмедиа Годнюк Л. А.

  Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина, журналист.

 

095-474-37-54    

avatar

Геннадий Геков

17 лютого 2018 19:38

Максиму Бурбаку  надо  СРОЧНО  готовить  письмо  на  ВР  о срочном  проведении перевыборов  в  облсовет  Черновицкой  обл.  Всех   четырех    сектантов-туристов  переизбрать.  Провести  люстрацию  и  доскональную  проверку  деклараций  с  првлечением  следователей НАБУ.

avatar

Тарас

17 лютого 2018 21:44

Ребята, вы читать умеете? Или слышать то, что говорят? Ета женщина чётко сказала, что участие в молитвенном завтраке БЕСПЛАТНОЕ. Приглашение присылают официальное. Какая проверка, Тарас и Геков? Какой Бурбак? Бурбаку завидно, что ли, что его не пригласили? Так если там всё за деньги - пусть продаст свой мерин и слетает в штаты. И успокоится.

avatar

Олег

17 лютого 2018 21:49

Олеже!  Невже  ти віриш  в  подібні  дурниці? Трамп  не  знайшов  зцілого  світу  нікого,  кого  можна  запросити. І  тут йому приходить  в  голову  згадка  про Любу  і  Ваню з  Альонкою?  І  галопом,  до них  запрошення!   Ні,  Олеже!   Дурні  гроші  прийшли,  на  дурню  вони  і  витрачені.  А  в  області  море  місць, людей  і  дітей,  що  дуже  потребують допомоти!

avatar

Олегу

18 лютого 2018 08:30

Пишаємось знайомством з цією прекрасною, чистою душею та добрим серцем жінкою. Гордимось що вона наш депутат. Найкращі побажання їй та наша вдячність. Вона для нас ковток свіжого повітря і надія .

avatar

ХОТИН

18 лютого 2018 13:30

Олег: "... Ета женщина чётко сказала, ...".

Знаешь, Олег, я юрист. А у нас у юристов (адвокатов, следователей, суддей) НЕ ПРИНЯТО ВЕРИТЬ НА СЛОВО! Более того, соответственно ГПКУ, КУпАП, КАС и УПКУ (всем процессуальным кодексам Украины и других стран) любые слова должны иметь чёткое (документальное) подтверждение!!!

К тому же ты невнимательно прочитал мой комментарий - Аркадий Казимирский: "...я своими руками усадил в кресло директора ОДТРК очень циничную, коварную, ЛЖИВУЮ до костей, с авторитарными замашками Любу ГоднюкДля неё нет ничего святого. Ради карьеры, желания пролезть как можно выше она готова на что угодно. И мне очень обидно, что, выслуживаясь перед властью, всего лишь за два года Годнюк успела всё то хорошее, что было нелегко наработано за многие годы, превратить в средство личной наживы и в рупор любой власти! И мне очень жаль всех журналистов ТРК (молодых и уже зрелых), которые не могут использовать свой талант по назначению и творчески развиваться дальше, а вынуждены пиарить и превозносить саму Годнюк и всех на кого она укажет. И также топить тех, кто не угоден ей и власти".

     То же самое хочу возразить и комментатору, спрятавшемуся под ником "ХОТИН" (возможно это сама Годнюк).

Геннадий Геков, правозащитник

avatar

Геннадий Геков

18 лютого 2018 17:28

Г.Геков, как   можно помочь облегчить ваше душевное и физическое состояние? Может какие-то лекарства не можете достать? Может продуктами ? Вы там держитесь.

avatar

М.Ю.

19 лютого 2018 00:38

О, у Гєнки чергове загостреня значить скоро весна. Добре що є такі відстійники як "букньюз" і "букінфо", хоч має де Гєков  і йому  подібні  мадами "спустити пар". А то наш математик-діскжокей за зиму вже й юристом став і з Казимірським теренив, хоч я впевнений що той навіть не здогадується про Гєнчине існування. Але треба бути добрішими до таких, та й піст зайшов.

avatar

Алік

19 лютого 2018 09:22