Депутатам міськради запропнують урізати себе на десять осіб

Депутатам міськради запропнують урізати себе на десять осіб

16.12.2014, 14:30

У Чернівецькій міській раді в наступному скликанні можуть зменшити кількість депутатів - з нинішніх 60 до 50. Відповідний проект рішення виноситься на сесію мської ради, яка призначена на 25 грудня.

У проекті рішення йдеться:

"З метою оптимізації діяльності Чернівецької міської ради як представницького органу місцевого самоврядування, керуючись статтею 16 Закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів", статті 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Чернівецька міська рада 

1. Вважати за доцільне встановити загальний склад ради (кількість депутатів) Чернівецької міської ради VII скликання у кількості 50 депутатів.

2. Рекомендувати Чернівецькій обласній раді у встановленому законодавством України порядку прийняти рішення про визначення загального складу Чернівецької міської ради VII скликання у кількості 50 депутатів".

Нагадаємо, нині загальний склад міської ради становить 60 депутатів. З них 30 були обрані в одномандатних мажоритарних округах, ще 30 - за партійними списками.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

с 50-тью легче договориться? Икры и масла на всех на хватит?

avatar

ларчик просто открывался

16 грудня 2014 14:21